DOLAR 34,2905 0.16%
EURO 37,1914 0.05%
ALTIN 2.998,84-0,42
BITCOIN 23242901,47%
Sakarya
13°

PARÇALI BULUTLU

15:48

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ramazan kolisi fiyatları 2022!şte ŞOK, A101, MİGROS, Carrefour Ramazan kolisi paketleri
  • Onlarnediyo.Com
  • GENEL
  • Ramazan kolisi fiyatları 2022!şte ŞOK, A101, MİGROS, Carrefour Ramazan kolisi paketleri

Ramazan kolisi fiyatları 2022!şte ŞOK, A101, MİGROS, Carrefour Ramazan kolisi paketleri

ABONE OL
23 Mayıs 2024 19:31
Ramazan kolisi fiyatları 2022!şte ŞOK, A101, MİGROS, Carrefour Ramazan kolisi paketleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyacı olanlara maddi yardım sağlayan kurum ve kuruluşlar

İhtiyacı olanlara maddi yardım sağlayan kurum ve kuruluşlar

Türkiye genelinde birçok ailenin gıda yardımı, barınma yardımı ve yakacak yardımına ihtiyacı olsa da, genel olarak en çok aranan yardım mali yardımdır.

Bunun için yoksul ailelere gıda, giysi, sağlık, yakacak yardımlarının yanında nakit yardımı sağlayan kurumları siz okuyucularımız için araştırarak derledik.

İhtiyacı olanlara maddi yardım sağlayan kurum ve kuruluşlar

Ekonomik koşulları kötü ve geliri düşük olan yoksul ailelerin geçimlerini sağlamak için

  • Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
  • Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi
  • Adana Büyükşehir Belediyesi
  • Mersin Büyükşehir Belediyesi
  • Van Büyükşehir Belediyesi

 

  • Mardin Büyükşehir Belediyesi
  • Samsun Büyükşehir Belediyesi
  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi
  • Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
  • İHH Vakfı
  • Deniz Feneri
  • Umut kervanı
  • Merhamet Derneği
  • Taha Derneği

 

  • Türk Kızılayı
  • Beşir derneği
  • Yardimeli Derneği
  • Şefkat Derneği
  • Belediyeler
  • Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM)
  • Sosyal Hizmetler Müdürlüğü
  • Bütün valilik ve kaymkamlıklar
  • İl, ilçe, belde ve Büyükşehir Belediyelerine

Başvuru Yapınız

Bu kurum ve kuruluşlar, 2022 yılında ihtiyaç sahibi yoksul ailelere düzenli olarak yardım sağlamaya devam ediyor. Buraya başvuran ailelere düzenli bir şekilde nakdi yardım yapılıyor.

Yukarıda bahsedildiği gibi maddi yardım sağlayan kurum ve kuruluşlar, ihtiyaç sahiplerine gıda, barınma, sağlık ve eğitim alanlarında yardım sağlamaktadır.

          2022 yılı ramazan ayında Maddi yardım almak isteyen vatandaşlar, desteğe hak kazandıkları sürece, bulundukları şehir, sosyal yardım ve dayanışma vakfından maddi yardım alabilirler. Kişiye genellikle başvuru yapıldıktan sonra 1 ay içinde yardım yapılır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuran vatandaşlara aşağıdaki yardımlar sağlanmaktadır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV); barınma, aile, sağlık, eğitim, eşi vefat eden kadınlara yardım, doğum yardımı, muhtaç ailelere yardım ve özel amaçlı yardım programları kapsamında geliri olmayan ihtiyaç sahiplerine yardım sağlamaktadır. Barınma yardımıyla evleri bakımsız olan, eski ve sağlıksız kişiler için evlerin bakım ve tadilatı kapsamında bakım ve yenileme çalışmaları yapılmıştır. Bu tür konutlarda yaşayan insanlara ayni ve nakdi yardım sağlanmakta ve sağlıklı yaşam anlayışını sürdürmektedir.

 

  • Barınma İhtiyaç Desteği
  • Öncelikle barınma ihtiyacı destek başvuruları hakkında daha fazla bilgi almak isteyen okuyuculara, konut yardımı başvuru sürecinde SYDV başvuru kayıt formunun doldurulacaktır. Başvuru formu ve kimlik fotokopisi, barınma ihtiyaç raporu veya Ev hasar tespit raporu ile birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuru yapılmaktadır. Bu yardım 30 gün içinde sağlanacaktır.
  • Yakacak ve Gıda İhtiyaç Yardımı

Hane yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak ve gıda yardımı sağlanmaktadır. Kömür yardımı, giyim ve gıda yardımı gibi yardımlarda yapılmaktadır. Başvuru prosedürü SYDV başvuru kayıt formu, yardım başvuru dilekçesi ve kimlik fotokopisi gerektirir. Başvuru değerlendirildikten sonra uygun talep gıda yardım listesine, yakacak odun ve kömür listesine eklenerek 30 gün içinde teslim edilmektedir.

  • Eğitim İhtiyaç Desteği

Eğitim yardımı adı altında, engelli öğrenciler ücretsiz olarak okullarına taşınması, yüksek öğrenim bursları, öğrenci barınma yardımı, iaşe yardımı, öğle yemeği yardımı, bedava kitap ve şartlı eğitim yardımı sağlanmaktadır. Eğitim kapsamında sağlanan yardımın bir sınırı yoktur. İlkokuldan üniversiteye kadar öğrencilere kademeli olarak yardım sağlanmaktadır.

  • Sağlık Yardımı

Sağlık yardımlarından kısaca bahsedecek olursak, sağlık desteği kapsamında ihtiyacı olanlara şartlı sağlık yardımı sağlanmaktadır. Bu yardımlar sırasıyla Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında sağlanır ve gerektiğinde 14 gün içinde ödeme yapılır.

 

  • Engelli Yardım Parası

Engelli yardımı kapsamında sosyal güvencesi olmayan engeli bulunan vatandaşlarımıza her türlü ihtiyacının karşılanması için sağlanan yardımlardır.

  • Dul Maaşı 2022

Dul kadın maaşı olarak bilinen nakdi yardım, kadınların bağlı olduğu belediyelerin SYD Vakıflarına müracaat edilerek yapılmaktadır. 325 TL olan bu aylık yardım, 2 ayda bir 650 TL’den eşi vefat etmiş kadınlara veriliyor. Bu yardımdan yararlanmak için eşi vefat etmiş kadınların nüfus cüzdanlarıyla başvurmaları yeterlidir.

  • Doğum Yardımı 2022

Doğum parası almak istiyorsanız, öncelikle Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Yaşadığınız ilde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na veya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuru yapılabilir. İlk çocuk için 300 TL doğum parası, ikinci çocuk 400 TL, üçüncü çocuk 600 TL doğum yardımı sağlanmaktadır.

Maddi Yardım Yapan İş Adamları Kimlerdir?

Süleyman Bölünmez, Mahsum Altunkaya, Mustafa Koç, Öner Hekim, Ahmet Kocabıyık, Berat Ösen, Şenol Şankaya, Armağan Metin İlci, Necati Kurmel, Murat Dedeman, Serkan Yağcı, Fevzi Keskinoğlu, Sadettin Saran, Nafi Güral, Ali Nihat Gökyiğit, Erol Bilecik, Muzaffer Çilek, Firuzhan Kanatlı, Ali Raif Dinçkök, Begümhan Doğan Faralyalı, Hayrettin Çaycı, Şerafettin Memiş, Erdem Çenetsiz, Ahmet Said Kavurmacı, Davut Doğan, Erden Timur, Ahmet Eren, Avni Çelik, Sinan TARA, İpek Ilıcak Kayaalp, Tuncay Özilhan, Mehmet Ali Aydınlar, Ali Doğramacı, Şerife İnci Eren, Serhat Alpagut, Burak Kızılhan, Feyyaz Berker – Alev Berker, İbrahim Erdemoğlu, Ahmet Nazif Zorlu, İbrahim Çeçen, İdil Yiğitbaşı, Fikret Öztürk, Hüsnü M. Özyeğin, Ekrem Akyiğit, Serdal Akyürek, Sedat Özgür olarak bilinmektedir.
Korona virüs salgını haricinde de düzenli olarak muhtaç ailelere yardım yapan ünlüler ise; Müge Anlı, Esra Erol, Berdan Mardini, Yıldız Tilbe, Cem Yılmaz, İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Seda Sayan, Serap Akkaya olduğu biliniyor.


Para Yardımı Yapan Hayırseverler

Koronavirüs salgını normalleşme sürecine girmiş olsa da yardımsever insanlar ihtiyacı olanlara yardım sağlamaya devam ediyor. Bağışçılar sayesinde ekonomik sıkıntı içinde binlerce kişiye yardım ediyor. Mali yardım iş adamları, sanatçılar, futbolcular ve holding şirketlerinin sahipleri tarafından sağlanmaktadır. Salgın sırasında maddi olarak mücadele eden haneleri desteklemek için, gizlice kibar insanlar kapıdan kapıya gidip yiyecek, barınak ve mali yardımı olanları tespit edip yardım gönderiyorlar. Bazı durumlarda, gizlice kibar insanlar isimlerini vermeden yardım etmeye devam etmektedir.

İhtiyaç sahipleri tarafından kuruma başvurular yapıldıktan sonra gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerine maddi yardım sağlanabilir. Mali yardım sağlayan kuruluşlar arasında sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve denekler bulunmaktadır.

 

Yardımseverlere Nasıl Ulaşabilirim?

Koronavirüs salgını sırasında yardımsever insanlara ulaşmak isteyen kişiler önemli ölçüde arttı. Maddi sıkıntı içinde olan yoksul insanlar, bu kişilere intenet üzerinden sosyal medya aracılığıyla ulaşabilirler. Ayrıca hayırsever iş adamları yardımları başlatarak ihtiyacı olanlara destek olmaktadır. Yardımsever kişiler intenet üzerinden yardım isteyen vatandaşlara ulaşabilir.
Çevrimiçi yardım talepleri için adresler belirleyerek, mali yardım sağlayan kurum, kuruluş ve kişileri bulabilirsiniz.

Fakirlere Yardım Yapan Sivil Toplum Kuruluşları

Muhtaç vatandaşlara yardım eden birçok kuruluş var. Bunların arasında sivil toplum kuruluşları (STK) ilk sırada yer alıyor.
Yardım kampanyaları aracılığıyla yardıma muhtaç ailelere destek veren STK nakit ve gıda yardımı sağlamaktadır. İhtiyaç sahibi kişiler, bulundukları il ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına başvurarak yardım talep edebilirler.

Nakdi Para Yardımı Yapan Şirketler 2022

1. Abdi İbrahim

2. Ağaoğlu

3. Doğuş Holding

4. Sabancı Holding

5. Koç Holding

6. Kıraça Holding

7. Erciyes Anadolu Holding

8. M. Özyeğin Vakfı

9. Zorlu Holding

10. Anadolu Grubu

11. Dedeman Holding

12. Enka İnşaat

13. Gama Holding

14. Bilkent Holding

15. Doğan Holding

16. Yıldızlar Yatırım

17. Borusan Holding

18. Altunkayalar grubu

19. Bölünmezler Grubu

20. Tahincioğlu holding

21. Yağcı Grubu

22. Erdem holding

gibi şirketler vakıfları aracılığıyla düzenli bir şekilde ihtiyaç sahibi muhtaç ailelere nakdi para yardımı yapmaya devam etmektedir.

 

Maddi Yardım Denekleri

Devlet ihtiyaç sahiplerine maddi destek sağlamaktadır. Bu kişilere denek ve vakıflar aracılığıyla yardım sağlanabilir.

Devlet kurumları yardıma muhtaç insanlara yemek, barınma ve eğitim gibi birçok alanda yardım ediyor. İhtiyaç sahibi ve muhtaç insanlar, İl ve İlçe kaymakamlığı ile Belediyelere başvuruda bulunabilirler.

Ramazan kolileri, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte marketler ve e-ticaret siteleri üzerinden satışa sunulmaya başlandı. 2022 yılında bir adet Ramazan Kolisi için ortalama fiyatlar 125 TL-500 TL aralığında. İşte ŞOK, A101, MİGROS, Carrefour Ramazan kolisi paketleri

ŞOK, BİM, A101, MİGROS Ramazan kolisi fiyatları belli mi? Ramazan kolisi fiyatları 2022 ne kadar?

Ramazan kolisi fiyatları yoğun olarak araştırılıyor. Bu cumartesi ilk oruçlar tutulacak. Marketler Ramazan ayı içerisinden farklı çeşitler erzak kolileri hazırlıyor. Peki, Ramazan kolisi fiyatları 2022 ne kadar? ŞOK, BİM, A101 MİGROS Ramazan kolisi fiyatları belli mi?

Ramazan Paketi

Ramazan ayı ile beraber farklı yiyeceklerin bir arada satıldığı Ramazan paketi en çok talep edilen ürünler arasındadır. İçerisinde bakliyat, kahvaltılık, salça, kuru gıda ve tatlı çeşitlerinin yer aldığı Ramazan paketi en uygun fiyatlar ile satışa sunulmuştur. Zengin ürün çeşitleri ile tüketicilere geniş bir seçenek sunan Ramazan paketleri özel olarak hazırlanmıştır. Her bütçeye göre uygun Ramazan paketleri mevcuttur. Orta boy, büyük boy ve küçük boy Ramazan paketleri, Ramazan boyunca ve sonrasında kullanılabilir. Farklı ürünlerin bir araya getirilerek oluştuğu bu ürünlere talep fazladır. Ramazan paketleri genelde kolilenerek satılır. Bu ürünler adet sayısına göre farklı boyutlardadır.

Ramazan Paketi Çeşitleri

Gıda ürünlerinin yer aldığı Ramazan paketleri, birçok ürünü bir arada sunar. Tüketicilerin istek ve taleplerine göre şekillenen bu paketler genel olarak her üründen en az bir adet olacak şekilde hazırlanır. Ramazan paketi çeşitleri arasında küçük koli, orta boy koli ve büyük koli paketleri bulunur. Ayrıca öğrenci paketi, standart paket ya da farklı parça ürünlerin yer aldığı Ramazan paketleri de satılır. Aynı zamanda Ramazana özel iftar paketleri de kendi içinde farklı ürünler barındırır. Yağ, salça, makarna, pirinç, şeker, bulgur, buğday, nohut, mercimek, helva, zeytin, peynir, reçel, bal, çay ve hazır tatlı çeşitleri Ramazan paketlerini oluşturur. Başlıca Ramazan paketi çeşitleri şunlardır:

Ramazan Kolisi

İçerisinde farklı ürünleri bir arada bulunduran Ramazan kolileri, en çok satılan Ramazan paketleri arasındadır. Ramazan kolisi birçok kuru ve yaş gıda ürünlerinden oluşur. Salça, makarna, peynir, zeytin gibi temel gıda ürünleri koli içinde yer alır. Bu ürünlerin kullanım ömrü uzundur. Uygun şartlarda saklanıp tüketilebilir. Ramazan kolileri büyüklüklerine göre orta, küçük ve ultra olarak çeşitlere ayrılır. Koli içinde satılan gıda ürünleri arasında bazı içecek ürünleri de mevcuttur.

Ramazan Bereketi Paketi

Ramazan’a özel satışa sunulan Ramazan bereketi paketinde un, yağ, pirinç, makarna, salça ve bulgur gibi gıda ürünleri yer alır. Ucuz ve ekonomik olan bu paket en yakın satış noktasından temin edilebilir. Aynı zamanda içerisinde sütlü tatlı yapımında kullanılan ürünler de mevcuttur.

Ramazan Özel Paket

Birçok gıda ürünlerinin yer aldığı Ramazan özel paketinde pirinç, bulgur, salça, ayçiçek yağı, toz şeker, ve daha birçok bakliyat ürünleri ile kahvaltılık ürünler vardır. Bu paket tüketiciler tarafından yardım amaçlı da kullanılabilir. Aynı zamanda ürün çeşidi geniş olan özel pakette ürün adet sayısı fazladır. Ayrıca bu paketlerde tatlılar da mevcuttur.

Öğrenci Paketi

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte öğrenci bütçesine göre hazırlanan paketler de mevcuttur. Bu ürünler arasında birçok bakliyat ve kahvaltılık vardır. Öğrenci paketleri ekonomik olarak ucuz ve avantajlıdır. Dayanıklı ve uzun ömürlü gıda ürünlerinden oluşan öğrenci paketleri Ramazan ayı boyunca kullanılabilir.

Ekonomik Paketler

Gıda paketleri içinde Ramazan ayına özel olarak çıkan ekonomik paketlerde pirinç, salça, ayçiçek yağı, zeytin gibi temel yiyecekler yer alır. Bu ürünler dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Ekonomik paketlerde yer alan baklagiller ile birçok yemek çeşidi yapılabilir. Paketlerde pratik tatlılar da vardır. Ayrıca bu paketler fiyat olarak ucuzdur.

Ramazan Kumanyaları

Ramazan ayında hazırlanan kumanyalar büyüklüklerine ve boyutlarına göre ayrılırlar. Küçük kumanya çeşitleri, orta boy ve büyük kumanyalar ürün miktarı açısından farklıdır. Kumanya kolilerinde farklı miktarlarda ve adetlerde gıda ürünleri bulunur. Büyük koli olarak satılan kumanyalarda bakliyat ve kahvaltılık ürünler eşit olarak yer alır. Kumanya içindeki ürünler, kilogramlık ya da belirli gramajlarda hazırlanır.

İftar Paketi

Ramazan paketleri içerisinde en çok talep gören ürünlerden biri de iftar paketleridir. Genellikle kahvaltılıklardan oluşan bu paketler içinde, pastırma, salam, sucuk, kavurma ve sosis gibi et ürünleri yer alır. İftar paketleri aynı zamanda sahur zamanında da kullanılabilir. Bu ürünler buzdolabında saklanıp muhafaza edilir. Farklı markaların ayrı ürün çeşidine sahip iftar paketleri bulunur.

Ramazan Paketi Fiyatları

Ucuz ve ekonomik olan Ramazan paketi fiyatları her bütçeye hitap eder. Boyutlarına ve ürün adedine göre farklı fiyatlarda satılan bu ürünler, tüketicilere birçok  tasarruf sağlar. Normal günlerden özel olarak Ramazan ayında alınabilen Ramazan paketleri içinde farklı ürün çeşitleri bir arada bulunur. Böylece, tek olarak satılan bir ürün paket içerisinde daha ucuz fiyata gelebilir. Ramazan paketi en ucuz fiyata en yakın satış noktalarından ya da internetten sipariş yöntemi ile satın alınabilir. Ramazan paketlerinin içinde kahvaltılık ürünleri de vardır. Reçel, bal, zeytin ve peynir gibi ürünler paketlere dahil edilerek tek olarak satılan fiyatından farklı olabilir. Bu ürünlerde bulunan adet sayıları fiyatı etkileyen önemli unsurlardandır.

Ramazan Paketi Satın Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?

Ekonomik avantajlarla dolu olan bir Ramazan paketi satın almak istiyorsanız kendi bütçenize en uygun kolileri tercih edebilirsiniz. Bu kumpanyaları Ramazan ayı boyunca tüketebilirsiniz. Ayrıca yardım amaçlı bu paketleri satın alabilir ve dağıtabilirsiniz.

Milyonlarca Müslümanın beklediği Ramazan ayı geldi. 30 gün boyunca oruç tutarken aynı zamanda yardıma muhtaç insanları da düşünmek dinimizin emrettiği bir davranıştır. Sizler de kendi ellerinizle ramazan kolisi hazırlamak isterseniz ve bu konuda bir bilginiz yoksa yazımızı inceleyebilirsiniz. Eğer marketlerde hazır satılan Ramazan kolilerinden satın almak isterseniz fiyatlarını yazımızda görebilirsiniz. Bim, A101…

Ramazan kolileri her yıl olduğu için 2022 yılında da marketlerde yerini aldı. Bu günlerde birçok ailenin ihtiyacını karşılayacak nitelikte hazırlanan Ramazan kolileri, ihtiyaç sahiplerine hediye etmek amacıyla şimdiden araştırılıyor. Neredeyse 1 aylık mutfak giderlerini karşılayacak kadar zengin şekilde hazırlanan Ramazan kolileri BİM, A101, ŞOK, METRO, MİGROS,CARREFOURSA  gibi marketlerde de yerini aldı. Yardım yapmak isteyenler ya da uygun fiyata bulup evinin ihtiyaçlarını karşılamak için alınan ramazan kolilerinin içinde var konusunda herhangi bir fikriniz yoksa doğru adrestesiniz. İçerisinde hem kurubaklagiller hem de temek gıdaların bulunduğu Ramazan kolisinde yağ, şeker, un, kahvaltılık zeytin, peynir, reçel gibi besinlerde yer alıyor. Yemek yaparken kullanılan salça, tuz, isteğe göre hazır paketli çorbalarında eklenebileceği Ramazan kolileri ülkemizdeki marketlerde hazır olarak da satılabiliyor. Özellikle BİM, ŞOK, A101 gibi marketlerin ramazan kolileri merak edilenler arasında. Peki A101, ŞOK, METRO, MİGROS gibi marketlerde ramazan kolilerinin içinde ne var? A101, ŞOK, METRO,CARREFOURSA , MİGROS Ramazan kolisinin fiyatları neler? Detaylar yazımızda:

Ramazan kolisi

Ramazan kolisi

 

RAMAZAN KOLİSİ FİYATLARI 2022

BİM RAMAZAN KOLİSİ 2022

Hesaplı ve kaliteli alışverişin adreslerinden biri olan BİM Market, avantajlı ve kaliteli ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Oruç ibadetinin yerine getirildiği Mübarek Ramazan ayının yaklaşması ile BİM Market’in Ramazan ayına özel hazırlamış olduğu erzak kolisi merakla arama motorlarından araştırılmaya başladı. Bim Ramazan Kolisi 2022 Fiyatları da merak edilenler arasında yer alırken bir kolinin fiyatı 75.65 TL. Ramazan ayı kendine özgü yanları ile Müslümanlar tarafından büyük bir sevinçle beklenirken bu ayda oruç tutulacak olması nedeni ile erzak yardımları da önemli hale geliyor.

bim ramazan kolisi

bim ramazan kolisi

 

Bim ramazan kolisi ve içindekiler ile şu şekilde satışa sunuluyor:

  • Yarım Kilo İnci Marka Zeytin
  • İlkgün Marka Reçel
  • Sayley Marka Fındık Kreması
  • Yurdum Marka Salça
  • Hürrem Marka Hazır Çorba 2 paket
  • Berk Filiz Çay Yarım kg
  • Küp Şeker
  • 2 Adet Makarna
  • Efsane Un 1kg
  • Tuz
  • Ayçiçek Yağı 1 LT
  • Fasulye 1 kg

Toplam: 75.65 TL

CARREFOURSA  RAMAZAN KOLİSİ 2022

CarrefourSA ramazan kolisi

CarrefourSA ramazan kolisi

 

  • Kırlangıç Ayçiçek Yağı 1 Lt
  • Tat Yerli Pilavlık Pirinç 1000 G
  • Tat Kırmızı Mercimek 1000 G
  • Tat Pilavlık Bulgur 1000 G
  • Türkşeker Toz Şeker 1000 G
  • Ofçay Hazine Siyah Çay 500 G
  • Kocatepe Türk Kahvesi  100 G
  • Sinangil Buğday Unu 1000 G
  • Mutlu Burgu Makarna 500 G
  • Tamek Domates Salçası 830 G
  • Duru Haşlanmış Fasulye 400 G
  • Yurt Haşlanmış Nohut 800 G
  • Billur İyotlu Sofra Tuzu 750 G
  • Marmarabirlik Siyah Zeytin 200 G
  • Lokman Çilek Reçeli 360 G
  • Mutlu İrmik 500 G
  • Bizim Mutfak Şehriyeli Tavuk Çorbası 58 G
  • Bizim Mutfak Tavuk Bulyon 6’Lı
  • Kenton Çikolatalı Puding 100 G
  • Coca Cola Zero Sugar  1 Lt Pet
  • Fanta Portakal Aromalı Gazoz 1 Lt Pet
  • Fusetea Şeftali Aromalı İçecek 1 Lt Pet

Carrefour Süper Ramazan Kolisi: 179,90’dır.

METRO RAMAZAN PAKETİ 2022

2022 ramazan kolisi metro

2022 ramazan kolisi metro

 

Metro Market 2022 Ramazan Ayı için 4 adet koli hazırlamış.

Metro Market Ramazan Paketi 1 (Koli)

  • 1 lt Aro Ayçiçek Yağı
  • 1 kg Aro Un
  • 1 kg Torku Toz Şeker
  • 500 g Aro Spagetti Makarna
  • 500 g Aro Arpa Şehriye
  • 200 g Cem Sele Zeytin
  • 1 kg Aro Kırmızı Mercimek
  • 1 kg Aro Nohut
  • 1 kg Torku Pilavlık Bulgur
  • 750 g Aro İyotlu Sofra Tuzu
  • 500 g Ofçay Binbirdem Siyah Çay
  • 830 g Aro Domates Salçası
  • 1 kg Aro Pilavlık Pirinç

Toplam: 154.90 TL

metro market ramazan kolisi

metro market ramazan kolisi

 

Metro Market Ramazan Paketi 2 (Koli)

  • 2 lt Aro Ayçiçek Yağı
  • 2 kg Sinangil Un
  • 1 kg Torku Toz Şeker
  • 500 g Arbella Burgu Makarna
  • 500 g Arbella Kalem Makarna
  • 500 g Arbella Arpa Şehriye
  • 500 g Arbella Tel Şehriye
  • 400 g Cem Sele Zeytin
  • 1 kg Tat Kırmızı Mercimek
  • 1 kg Tat Nohut
  • 1 kg Torku Pilavlık Bulgur
  • 750 g Billur İyotlu Sofra Tuzu
  • 500 g Ofçay Binbirdem Siyah Çay
  • 830 g Aro Domates Salçası
  • 180 g Çokokrem Fındık Kreması
  • 2 kg Tat Pilavlık Pirinç
  • 500 g Arbella İrmik
  • 750 g Torku Küp Şeker
  • 51 g Bizim Çorba – Şehriyeli Tavuk
  • 80 g Bizim Çorba – Ezogelin

Toplam: 279.90 TL

ŞOK RAMAZAN PAKETİ 2022

şok market ramazan kolisi

şok market ramazan kolisi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.