DOLAR 34,2900 0.08%
EURO 36,9725 -0.09%
ALTIN 3.020,60-0,23
BITCOIN 2276586-0,60%
Sakarya
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

18:19

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Oturma Odası Dekorasyonunda 5 Önemli Parça

Oturma Odası Dekorasyonunda 5 Önemli Parça

ABONE OL
19 Aralık 2020 15:26
Oturma Odası Dekorasyonunda 5 Önemli Parça
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oturma odası, çoğu kişinin en çok vakit geçirdiği yaşam alanlarından biridir. Bu noktada çokça vakit geçirilen bu bölgenin düzenlenmesi ve dekore edilmesi gerekmektedir. Oturma odalarında aranan diğer bir özellik de içerisinde bulunan eşyaların konforlu olmasıdır. Tüm bu özellikler dikkate alındığında oturma odanızın büyüklüğüne ve yapısına göre eşyalarınızı satın alabilirsiniz. Nitekim oturma odasının boyutu dikkate alınmadan yapılan alışverişler alan konusunda sıkıntı oluşturabilmektedir. Peki, oturma odası dekorasyonunda 5 önemli parça hangileridir?

Oturma Grubu

Oturma grupları, hiç kuşkusuz bir oturma odasında bulunması gereken en mühim parçadır. Oturma grupları, boyutları ve modelleri göz önünde bulundurularak satın alınmalıdır. Nitekim stüdyo ortamında çekilmiş fotoğraflarda ya da mağazalarda oluşan görüntü, evinizde aynı şekilde durmayabilir. Konforu ön planda tutarak son modaya uygun birçok model arasından istediğiniz oturma grubuna evinizde yer verebilirsiniz.

Halı

Bir evin olmazsa olmaz parçalarından biri de halıdır. Halı seçimini oturma grubu, perde ve evinizde bulunuyorsa bir tabloyla uyumlu olarak satın alabilirsiniz. Antrasit rengi seçtiğiniz bir koltuk grubuna halı modeli ve rengi uydurmak oldukça kolay olacaktır.

Oturma Odası Dekorasyonunda 5 Önemli Parça

Perde

Perdeler, oturma odası dekorasyonunda kullanmanız gereken diğer bir parçadır. Fon perdeler son zamanların en göze çarpan modelleri arasında yer almaktadır. Siz de oturma odanızda halınızla ya da oturma grubunuzla uyumlu bir fon perde kullanabilirsiniz. Fon perdeler şık duruşu itibariyle oturma odalarının havasını da büyük ölçüde değiştirmektedir.

Orta Sehpa

Oturma odası dekorasyonunda 5 önemli parça dendiğinde akla gelen diğer bir ürün ise orta sehpadır. Orta sehpalar genellikle televizyon üniteleri ile uyumlu olarak seçebilirler. Nitekim farklı tondaki mobilyalar aynı oda içerisinde biraz zıt durabilmektedir. Fakat doğru seçimler ile farklı mobilyalar da kullanmanız mümkün.

Televizyon Ünitesi

Televizyon ünitesi alırken, öncelikle rengine ve oturma grubuyla oluşturacağı uyuma özen gösterilmelidir. Oturma odanız ışık almayan bir yönde yer alıyorsa içerisinde mobilyaları daha aydınlık bir renkte seçebilirsiniz. Nitekim televizyon ünitelerinde yer alan rafları da dekorasyon ile canlandırmanız oturma odasına ayrı bir hava katacaktır.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.