DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,190,06
BITCOIN 2074148-1,53%
Sakarya
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
2021 Kış Modası

2021 Kış Modası

ABONE OL
8 Eylül 2022 22:45
2021 Kış Modası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 yılına yönelik moda şovları yapılmaya başlandı. Bu moda şovlarında en sık kullanılan ve en çok beğenilen ayrıntılar günlük giyimin de en çok kullanılan ayrıntıları olacak. 2021 kış modası ekoseler, kapuz kollar, oversize kabanlar, püsküller, inciler ve zincirler gibi ayrıntılarla dikkat çekiyor. 2021 kış modasında öne çıkan renkler ise kırmızı, siyah, beyaz ve kahve tonları gibi görünüyor. 2021 yılında yine modanın yönü ünlü markalar tarafından belirleniyor. Bu markalar Givenchy, Balmain, Fendi ve Gucci gibi markalar, bu markaları ünlü isimlerden tanıyor olabileceğiniz veya sizin de kullandığınız markalar olabilir.

2021 Kış Modası

2021’ de Püskül Modası

Bu kış püsküller kıyafetlerimiz her ayrıntısında olmaya başlayacak gibi duruyor. Püsküllü çantalar bir çok moda şovunda gösterildi. Gösterişli parçalarda kullanılan püsküller elbiselerin ve eteklerin alt parçalarında da yer alıyor. Püsküller ceketlerin omuz bölgelerinde de kullanılıyor. Botlarda da kullanılmaya başlanan püskül detayları bu kış kendini daha çok gösterecek gibi duruyor.

İnciler Ve Zincirler

2020 yılında zincir detayları oldukça fazla kullanılmıştır 2021 de onun izinden gidiyor ve yanına incileri alıyor. Zincir detayları boyunda kolye olarak ve yaka da detay olarak kullanılıyor. Spor bir tarzda belde kullanılan zincir klasik tarzda yerini zincir kemere bırakıyor. Büyük zincirler çantalarda aksesuar olarak kullanılmanın yanında çanta kulpu olarak da kullanılıyor.

İnci detayları saçlarda ve kıyafetlerde yoğun bir şekilde yer almakta. Kol ve yaka detaylarında bolca kullanılan inci zarif görünümü temsil ediyor. Saçlarda ise saç tokalarında yer alan inciler sıkça kullanılmakta.

Karpuz Kollar ve Oversize Kabanlar

Karpuz kollar eski yıllarda çokça kullanılan bir kol modeliydi. Geniş omuzların görünümü beğenilmeye başladıkça karpuz kol kullanımı da tekrar gündeme gelmeye başladı. Özellikle düz ve çok fazla aksesuar içermeyen elbiselerde karpuz kol kullanımı oldukça moda.

Oversize kabanlar her kış moda olmaya devam eden parçalardan biri. Oversize giyim evde yaşamın artmasıyla birlikte dış giyime yerleşti. Çok geniş ve uzun kabanları her yerde ve herkeste görmeye başladık. Dünyaca ünlü markalar da kendi tarzlarında oversize kabanlarını üretti ve satışa sundu. Oldukça fazla satılan bu ürün 2021 modası oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.