DOLAR 34,2905 0.16%
EURO 37,1914 0.05%
ALTIN 2.998,84-0,42
BITCOIN 23242901,47%
Sakarya
13°

PARÇALI BULUTLU

15:48

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezine Nasıl Gidilir (İstanbul)

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezine Nasıl Gidilir (İstanbul)

ABONE OL
22 Kasım 2023 10:40
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezine Nasıl Gidilir (İstanbul)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜYAP Fuar Merkezi Nerede?

TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi Beylikdzü’nde, Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye giderken Edirne istikametinde E-5 yanyol üzerindedir.

ÜYAP Fuar ve Kongre Merkezine nasıl gidilir

TÜYAP’a arabayla nasıl gidilir: TÜYAP’a özel aracınızla gitmek isterseniz; TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi E-5 Büyükçekmece istikametinde, Gürpınar Kavşağı’ndan 200 metre ileride, sağda yer alıyor. TEM otoyolu Edirne yönü, Avcılar-Bahçeşehir çıkışından E-5’e bağlanarak, Hadımköy – Büyükçekmece çıkışından ulaşabilirsiniz.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Birinci Köprü) yönünden gelirseniz, birinci çevre yolu üzerinde Tekirdağ güzergâhını takip ettiğinizde, soldaki tabelayı göreceksiniz. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (İkinci Köprü) yönünden geldiğinizde ise, Beylikdüzü-Büyükçekmece çıkışından Büyükçekmece-Beylikdüzü tabelalarını takip etmeniz gerekiyor.

Dilerseniz navigasyon cihazınıza 41.025722018487926, 28.623834108398455 koordinatlarını girebilirsiniz. Diğer yandan otopark sorunu ve trafik yoğunluğu gibi nedenlerle TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne özel araçla ulaşım pek tavsiye edilmiyor.

TÜYAP’a metrobüsle nasıl gidilir: Beylikdüzü’nde yer alan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezine, metrobüsün Söğütlüçeşme – Beylikdüzü hattını kullanarak gidebilirsiniz. Beylikdüzü TÜYAP durağında (son durak) inip çok az bir mesafe yürüyerek, alana kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Anadolu yakasından metrobüsle gelecekseniz Zincirlikuyu durağında veya Cevizlibağ durağında aktarma yapmanız gerekebilir. Metrobüs içerisinde sesli uyarı sistemi ile aktarma istikamete yönlendiriliyorsunuz, bu işlem ücretsiz. Zincirlikuyu durağından (34 Hatlı Metrobüs) binecekseniz, Avcılar’a kadar gelip buradan aktarma ile 34B hattına binebilirsiniz. 34B hattının son durağı Beylikdüzü TÜYAP durağı. Aktarma için aynı şekilde Cevizlibağ-Beylikdüzü metrobüsü olan 34C hattına da binebilirsiniz.

TÜYAP’a İETT otobüsleriyle nasıl gidilir: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne 303, 304, 400, 401, 401T, 402, 403, 404, 448 No’lu İETT otobüsleri ile ulaşım mümkün.

TÜYAP’a Taksim’den gelmek isterseniz; Taksim’den hareket eden 145T No’lu Beylikdüzü-Taksim ekspres hattını kullanarak, Beylikdüzü Migros durağından geçen 303, 304, 400, 401, 401T, 402, 403, 404, 448 No’lu İETT otobüsleriyle fuar alanına ulaşabilirsiniz.

TÜYAP’a deniz otobüsüyle nasıl gidilir: Deniz otobüsü ile Bakırköy’e geçerek, deniz otobüsün varış saatlerine göre düzenlenen TÜYAP servisleri aracılığıyla fuar merkezine gidilebilir.

Ücretsiz TÜYAP servisleri ile TÜYAP’a nasıl gidilir: TÜYAP’ta düzenlenen bazı uluslararası fuarlarda fuar merkezine ücretsiz yolcu servisi hizmeti veriliyor. Ücretsiz servis araçları Atatürk Kültür Merkezi (Taksim), İstanbul Havalimanı İç Hatlar, Bakırköy Deniz Otobüsleri İskelesi Otoparkı, Avcılar Metrobüs,Bahçeşehir Bankalar Caddesi Kızılhavuz Otobüs Durağı ve Mimar Sinan Ekinoba Migros önünden TÜYAP’a karşılıklı sefer yapıyor.

ÜCRETSİZ SERVİS TÜYAP’ta düzenlenen bazı uluslararası fuarlarda fuar merkezine ücretsiz yolcu servisi hizmeti veriliyor. Ücretsiz servis araçları Atatürk Kültür Merkezi (Taksim), İstanbul Havalimanı İç Hatlar, Bakırköy Deniz Otobüsleri İskelesi Otoparkı, Avcılar Metrobüs,Bahçeşehir Bankalar Caddesi Kızılhavuz Otobüs Durağı ve Mimar Sinan Ekinoba Migros önünden TÜYAP’a karşılıklı sefer yapıyor.

beylikdüzü tüyap’a nasıl gidilir
tüyap’a nasıl gidilir metrobüs
marmaray ile tüyap’a nasıl gidilir
kadıköyden tüyap’a nasıl gidilir
pendikten tüyap’a nasıl gidilir
yenikapıdan tüyap’a nasıl gidilir
büyükçekmece tüyap’a nasıl gidilir
eminönünden tüyap’a nasıl gidilir

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.