1. Haberler
  2. GENEL
  3. Prefabrik Ev ve Villa Fiyatları – Herşey dahil Prefabrik Ev fiyatları – Prefabrik Ev Fiyatları Ne Kadar

Prefabrik Ev ve Villa Fiyatları – Herşey dahil Prefabrik Ev fiyatları – Prefabrik Ev Fiyatları Ne Kadar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

75 85 90 metrekare Prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra vatandaşlar tarafından Prefabrik evlerin güvenirliliği araştırılmaya başlandı. Bunun yanında metrekarelerine göre fiyatları da araştırılıyor. Peki 75, 80 ve 85 metrekare Prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev nedir?

Prefabrik ev nedir? Dilimize kelime kökleri ile bakarsak prefabrik kelimesinden türeyen modüler yapılara prefabrik, anlamına bakarsak ise prefabrik (imal) yani fabrikada üretilen modüler yapılara prefabrik diyoruz. mimari proje, prefabrik yapılar. Prefabrik evlerin fiyatları ve modelleri en çok merak edilenlerden.

Açıklamak gerekirse; İç duvar, dış duvar, kapı, tavan, pencere, iç cephe boyası, dış cephe boyası, elektrik, sıhhi tesisat, klozet, duş teknesi sigorta kutusu imalatı yapılıp hazırlanıp, 100 metrekare evin beton üzerine 1 haftada montajı yapılır. Evin inşa edileceği platform yapılardır.

Prefabrik ev fiyatları nasıl değişir?

Prefabrik evler isteğe bağlı yapılardır yani monoton yapılar değildirler. Örneğin; Prefabrik bir evin tavan yüksekliği 2,50 metre, 2,80 metre veya 3 metre olabilir. Tavan yüksekliğimiz ucuz prefabrik evlerimizde 2.50 metre, Campaña prefabrik evlerimizde 2.80 metre ve ahşap model olarak kullanıyoruz.

Örneğin bir prefabrik evde dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı ise 6 cm’dir. Burada iç duvar 10 cm’ye kadar getirilebilir. Ayrıca üretilen bu ev duvarlarının yalıtım malzemesi Strafordan taş yününe dönüştürülebilmektedir. Diğer bir örnek olarak çatıya osb 3 ve membran eklenerek izolasyon ekstra olarak arttırılabilir.

Prefabrik kır evi fiyatları ortalama ne kadar?

Taşralı prefabrik ev fiyatları her firmada özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Ama biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalar ile evlerimize 9 metrelik yüksek tavan ve kalıplı ahşap doğrama yapıyoruz. Elbette kullanılan tüm malzemelerde diğer firmalardan çok farklı.

Prefabrik villalar için en uygun fiyatlar?

En uygun prefabrik villa fiyatlarımız 82 metrekareden başlıyor, bu iki katlı prefabrik villa 2.5 tavan yüksekliğine sahip ve 299.000 TL fiyat etiketine sahip. Fiyatlar metrekare ve proje detaylarına göre değişmektedir.

En ucuz prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Piyasadaki en ucuz ve en kaliteli prefabrik ev modeli 40 m2’den başlıyor. Tavan yüksekliği 2,5 metre olan bu ev 126.000 TL’den başlıyor ve metrekaresine göre fiyatı değişiyor.

Prefabrik taşralı villa fiyatları ne kadar?

Prefabrik Kırsal Villa Fiyatları 2.80 Tavan yüksekliğine göre ahşap çıtalı veya motifli olarak imal edilmektedir.Prefabrik kırsal villalarımız 110m2 olup 335.000 TL yapılardır. 126, 157, 148 m2 prefabrik ev modellerimiz mevcuttur.

Prefabrik evlerimizin teknik özellikleri nelerdir?

Türkiye’nin en büyük prefabrik ev üreticisi olarak ideal evler olarak prefabrik evlerimizde diğer firmalar gibi müşterilerimize teknik özellikler açısından birçok seçenek sunmaktayız. Aynı zamanda üretilen tüm evlerde malzeme kalitesi açısından en üst düzeyde kaliteyi sunuyoruz.

Teknik özelliklerimiz 2.80 yüksek tavan ve ahşap model olup aynı zamanda tavanda ekstra izolasyon ve tavanın çelik kısmında üstün konstrüksiyon teknolojimiz ile hizmet vermekteyiz.

Prefabrik ev modelleri nasıl tasarlanır?

Prefabrik ev modellerimiz aslında bir ailenin en çok ihtiyaç duyduğu ev planını oluşturmak için mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından tasarlanmaktadır. Prefabrik evin yapılacağı arsaların metrekareleri, konumları ve ihtiyaçları da bu konut projesinde dikkate alınmaktadır.

Prefabrik ev nasıl alınır?

Prefabrik ev satın almadan önce youtube, instagram ve facebook sayfalarımızda yer alan müşteri yorumlarımıza ve detaylı ev videolarımıza göz atmanızı ve müşterilerimizle instagram üzerinden yaptığımız prefabrik ev Soru-Cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz. tüm bilgilere, Sakarya Türkiye’nin en büyük prefabrik fabrikasına gidelim. Ziyaret etmeli. Burada prefabrik ev yapımını ve prefabrik ev ve montajı yapılan çelik ev örneklerini görebilir ve deneyimleyebilirsiniz. Bu tecrübeyi biriktirdikten sonra konusunda uzman satış temsilcilerimiz imalathanede sizlerle buluşacaktır. Ve sipariş ettiğiniz prefabrik evin detayları görüşüldükten sonra resmi sözleşmesi ve ödemeleri tamamlanacak ve üretim bittikten sonra istediğiniz tarihte kargoya verilecektir.

Prefabrik evleri nereye yapıyoruz?

İmal izni olmayan imalat evlere resmen ev yapılamaz çünkü imal evler 40-50 yıl kullanım ömrü olan sabit yapılardır. Elbette istenirse sökülüp tekrar kurulabilir ama devletin izin verdiği yapılar sadece mobil evler yani günümüzde çok popüler olan minik evler. Bu evler ruhsatlı ve etiketli olduğu için imar iznine tabi değil ve araç sınıfında sınıflandırılıyor. Ancak bazı belediyeler prefabrik yapılar için özel izinler vermektedir, bu nedenle bulunduğunuz şehirdeki belediye veya mimarlık firmalarından prefabrik nasıl yapılacağı konusunda detaylı bilgi talep edebilirsiniz.

Üretilen konutlarda konut kredisi var mı?

Pek çok kişinin merak ettiği bu konuda prefabrik ev kredisi maalesef yok, bankalar bunun sebebini şu şekilde açıklıyor, prefabrik evler istenildiğinde demonte edilip başka bir arsaya taşınabiliyor. , ve bir açık olacak. Burada bankalar bunu karşılamak için sadece imal edilen konutlara jenerik kredi veriyor.

Üretilen bir ev ruhsatı nasıl alınır? Fiyatı ne kadar?

Prefabrik ev ruhsatı almak genellikle şu süreçte gerçekleşir, öncelikle mahallenizdeki bir mimarlık firmasına gidip hangi araziye sahip olduğunuzu onlara bildirelim ve burada kaç metrekare ev yapabileceğinizi belirleyelim. , sokak ve komşu eylemleri düşüldükten sonra evi nereye yerleştireceğinize dair prefabrik ev çizim dosyasını kendimiz belirliyoruz, size çizim dosyamızı ve üretim dosyamızı gönderiyoruz. Mimarlık firması ilgili ruhsat dosyasını hazırlar ve o ruhsat dosyasında elektrik projesi, mekanik projesi, mimari projesi ve statik projesi bulunur ve bu dosyayı belediyenin bilim bürolarına gönderir. Bilimsel çalışmalar ise uygulama ilerleyip ruhsat alındığında yeşil ışık yakacak.

Prefabrik evin avantajları nelerdir?

Prefabrik evler kısa bir yapım süresine sahiptir ve hava ya da mevsime bağlı değildir. Depreme betonarme evlere göre çok daha dayanıklıdır. Tüm maliyetler sözleşme sırasında belirlenir ve sabitlenir. Güçlü ısı yalıtımı sayesinde enerji tasarrufu sağlar. Kurulduktan sonra demonte edilerek istediğiniz yere taşınabilir. Son zamanlarda, bu az bakım gerektiren yapılar çokça tercih edilmektedir.

Prefabrik ev alırken nelere dikkat edilmelidir?

Öncelikle firmanın üretici olup olmadığı hakkında bilgi alın, firmanın bulunduğu yeri görün ve yetkililerle görüşün, alanında uzman olduklarından emin olun.

Satış sonrası hizmetlerde üretim ve montaj aşamalarında mutlaka profesyonel ekipleriniz olsun. Size sunulan hizmetlere ek olarak eviniz bittikten sonra bir sorunla karşılaştığınızda firma içerisinde muhatap bulabileceğiniz ve gerekli çözümleri hızlı bir şekilde sağlayabileceğinize dikkat edin,

Kullanılan malzemelerde insan sağlığına zararlı hiçbir maddenin bulunmadığından emin olunuz. Şirketin kurumsal yapısına dikkat.

Prefabrik evdeki zeminler için beton nasıl çıkarılır?

Subasamani (zemin betonu) dışında beton gerektirmez. Zemin tesviyesi ve sıkıştırma yapılacaktır. Bina taşıyıcı kolonlarının yerlerinin ayarlanması ve buna göre kalıpların çakılması.

Kirişlerin birleştirilmesi, kolonlardaki boşlukların taş ve benzeri dolgu malzemesi ile doldurulması.

Köşelerden bağlı membran. Isı yalıtımı için beton sonrası eps (yoğun polistren yoğunluğu 20 dns) uygulaması.

Akabinde köşelerde şap ve balıksırtı şapı uygulanmalıdır.

Prefabrik evlerin müşteri yorumları nelerdir?

Aslında prefabrik evlerde yaşamaya başlayanlardan gelen ilk olumlu yorum sizler sayesinde 1 yıl önce çocuklarımıza ev aldık, betonarme ev 1 yıl sürdüğü için bizi 1 yıl kurtardınız. Aynı zamanda en önemli yorumlarınızdan biri de bu işe girdiğimizde diğer tesislerde net olarak görülemeyen maliyetleri net bir şekilde görebiliyoruz.

En iyi üretilmiş ev inşaatçıları ve neden ideal evi seçmelisiniz?

En iyi tasarımları web sitelerinde görebilirsiniz. Mimar ve mühendislerimiz sizler için en iyi projeleri hazırlar. Türkiye’nin en büyük prefabrik ev imalat firması olarak sizler için en kaliteli ve en dayanıklı evleri inşa ediyoruz. 2.80 konstrüksiyon yüksekliğinde ve üzeri damgalı ahşap betopan kullanıyoruz. Tecrübeli ve saygılı bir montaj ekibi size en iyi işi sunmak için çalışmaktadır.

Kullanılan tüm ürünler teknik olarak diğer firmalara göre çok daha sağlam ve dayanıklıdır.

2 yıl ücretsiz ve 10 yıl hizmet garantisi alıyorsunuz.

Prefabrik ev fiyatları 2023 ne kadar?

Prefabrik Ev Fiyatları 2023 40 m2’den başlayan ve istenilen m2’ye göre artan 2023 fiyatlarına bakıldığında ortalama 100 m2 evin 270.000 TL civarında olduğu görülmektedir. Üretilen evlerin fiyatlarına farklı özellikler de eklenirse fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.

Anahtar Teslim Fabrikasyon Ev Fiyatları Ne Kadar?

Üretilen ortalama bir evden anahtar teslimi bir evin fiyatını hesaplarken birçok adımda fiyatlandırma yapmanın daha doğru olacağına inanıyoruz. Dolayısıyla bina, ulaşım, beton zemin, şap, ruhsat ücretleri, seramik, vitrifiye ve mutfak ile birlikte ortalama bir yapı evin anahtar teslim metrekare fiyatıdır. 280.000 TL civarındadır.

3 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evlerimizdeki prefabrik evimiz 3+1’imiz 81 metrekaredir ve prefabrik evimizin mevcut fiyatı 226.900 TL’dir. 3+1 prefabrik modelimiz var. 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar detaylı görmek için prefabrik ev fiyatları kategorimizde inceleyebilirsiniz.

2+1 Prefabrik ev ne kadar?

Prefabriklerimizde 2+1 bir ev ne kadar diye sorarsanız en küçük 2+1 prefabrikimiz 55 metrekare. 179.900 TL’den başlıyor.

İmal Edilmiş Bir Evde İmar Gerekli mi?

Günümüzde en çok merak edilen sorulardan biri prefabrik evde imar ihtiyacı var mı? Evet maalesef prefabrik evler geçici olmadığı için 40-50 yıl dayanabilen dayanıklı yapılar olduğu için belediyelerde imar konusu oluyor sadece imar kapsamına girmeyen yapılar dereceli mobil mini evler. plaka. römorklar Çünkü bu evler ev sayılmaz. Fabrikasyon Ev imar edildikten sonra mutlaka ruhsat alınmalıdır.

İkinci el üretilmiş bir ev satın alabilir misiniz?

İkinci el prefabrik satın alabilirsiniz ama önce dikkat edilmesi gerekenler: Bu ikinci el prefabriki kim yaptıysa ancak o firmanın imalat kalitesini araştırıp, o firmayı arayarak ve evin eski olduğunu görerek malzeme kalitesini sorarak satın alabilir. prefabrik evler için iyi kurulum ve iyi bir montaj ustası bulmak.

100m2 prefabrik evin fiyatı nedir?

100 m2 prefabrik evin fiyatı artı 1 kısım ortalama 258.000 TL, bu fiyatlar isteğe bağlı olarak evdeki değişikliklere göre değişmektedir

Bir prefabrik ev ne kadar sürer? Kaç yıl dayanıklıdır?

Prefabrik evler uzun ömürlü yapılardır Sanılanın aksine uzun ve şık bir ömre sahip olan bu prefabrik evlerin ömrü 40-50 yıl kadardır. Prefabrik ev ile insanın geçirebileceği bir hayat diyebiliriz bu, hızlı, şık, uygun ve depreme dayanıklı az bakımlı evlerin bide ömrünün bu kadar uzun olması tercih meselesidir.

Prefabrik evlerin bakımı nasıl yapılır?

Prefabrik evlerin bakımı oldukça kolaydır, sadece içini ve dışını 3-4 yılda bir boyamanız ve çatı oluğunu temizlemeniz yeterli olacaktır.

50 m2 prefabrik ev ne kadar?

Bağ evi olarak da değerlendirilen 40-50 metrekare prefabrik evlerin ortalama fiyatları 126.000 TL’den, 50 metrekare standart yüksekliği 2.80 metre olan prefabrik evlerin fiyatları ise 163.900 TL’den başlıyor.

80 m2 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Genel olarak prefabrik bir evde tercih edilen metrekare 80 m2 olarak düşünülebilir, 80 m2 evler genellikle 2+1’dir ancak istenirse ihtiyaca göre 3+1 de olabilir.

Prefabrik evde elektrik ve suyu kim kurar?

Firma olarak genellikle imal edilen evlerin elektrik ve su tesisatını biz yapıyoruz fakat bazen evlerde özel istekler olabiliyor bazen müşterilerimiz bu özel isteklerden dolayı yaptırabiliyor bu onların tercihlerine göre değişebiliyor.

Prefabrik ev kullanıcıları memnun mu?

Biz firma olarak bir çok müşterimize anlatıyoruz dilerseniz prefabrik ev alan müşterilerimizin sayısını paylaşalım arayıp soralım ısı yalıtımı nasıl ses yalıtımı nasıldır ihtiyaç diyelim bakımları oldukça azdır ve bir çok müşterimiz firmamızdan hayranlıkla bahsetmektedir.

Prefabrik evde yaz kış yaşanır mı?

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Üretilen evlerde yazlar serin, kışlar ise ılık geçmektedir. Bunun sebebi ise prefabriklerimizin tüm duvarlarında kullandığımız 16 dns yoğunluğa sahip 8.5 cm eps ekspande polistrendir. Bu prefabrik evde ısı yalıtımını çok iyi seviyede tutmaktadır. Ayrıca imal edilen evlerin çatılarında izolasyon amaçlı cam yünü bulunmaktadır. Bu sayede evlerinizde hem yazın hem de kışın rahatlıkla soru işareti olmadan yaşayabilirsiniz.

Prefabrik evler soğuk ya da yayla bölgesinde olabilir mi?

Prefabrik evlerimizi en çok sattığımız bölgelerden biri olan karadeniz bölgesinde özellikle yayla ve köylerde prefabrik evlerimizin kullanımının kolay olması, yapım zorluğu prefabrik evleri tercih etmemize neden olmaktadır. Peki bu yükseklikte prefabrik evler kullanılabilir mi? Evet kullanılabilir ama bölgede çok kar yağışı varsa (1.5 metreden fazla) ve -10’un üzerinde soğuk varsa ekstra uygulamalar yapıyoruz. Diğer uygulamalar ise şöyledir: osb+ membran çatının evin çatısına göre eğimi, çatı olukları atlanarak ve ek duvarlar genleşmiş polistiren ile yalıtılarak 30 dereceden 45 dereceye çıkarılabilir.

Yurtdışında üretilen evler dünya çapında sevk edilebilir mi?

Evet, prefabrik evlerimizi dünyanın her yerine sevk edip kurulumunu yapmaktayız ve en çok prefabrik ev sevk ettiğimiz yerler Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Bosna, Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan’dır. Çelik evlerimizi genellikle Almanya, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerde yapıyoruz. Prefabrik yurtlar, prefabrik kantinler, prefabrik okullar, prefabrik hastaneler de yapıyoruz.

Hangi prefabrik ev size uygun?

Genel olarak imal edilmiş ev tercihi, arsaların imar miktarına göre değişmektedir. Yani 1000 metrekare arsanız varsa ve yüzde 20 imarınız varsa buraya 200 metrekare ev yaparsınız tabi ki 3 metre yoldan 5 metre komşuya attıktan sonra yapabilirsiniz. . Bu bilgiyi derin bir zemine sahip olduğunuz bir mimarlık firmasından talep etmelisiniz.

Prefabrik ev? Betonarme ev mantıklı mı?

Prefabrik evler elbette tercih sebebidir çünkü yapım süresi kısa, maliyeti düşük ve belli bir maliyeti olan, istenirse başka bir yere taşınabilen, 4 mevsim yaşanabilen ve bakımı oldukça kolay yapılardır. . . Her şeyiyle 1 ayda tamamlanan prefabrik ev, 1 yılda tamamlanan betonarme eve göre her açıdan çok daha konforludur. Çünkü maliyetler her geçen gün artıyor. Bu yüzden hız çok önemlidir.

Üretilen evler fırtına ve rüzgara dayanıklı mı?

Prefabrik evler fırtınaya ve 80 km/h rüzgara dayanıklı yapılardır ancak fırtınanın ve kuvvetli rüzgarın eseceği bir bölgede yapılacaksa ek dayanım elde edilmelidir.

Prefabrik evler depreme dayanıklı mı?

Herkesin çokça sorduğu bu prefabrikler ilk başlarda sismik evler olarak biliniyordu çünkü depreme diğer yapılara göre çok daha dayanıklı, esnek ve hızlı olan bu prefabrikler deprem zamanlarında hep tercih edilmiş, bu sorunun cevabı bu yüzden mi? açıkça çok dayanıklı betonarme evler. Tabii nedenine gidecek olursak araziden direk etkilenmedikleri için çok sağlam yapılar.

Prefabrik bir evi parçalara ayırabilir misin? Başka bir yere taşınabilir mi?

Prefabrik yapılar modüler ve demonte yapılar olduğundan prefabrik evler demonte edilerek başka bir yere taşınabilmektedir. Genel olarak prefabrik şantiyelerde prefabrik yapıların demontaj ve montajı çok daha önemli bir özelliktir çünkü prefabrik yemekhaneler, prefabrik yatakhaneler ve prefabrik ofisler sökülüp başka bir şantiyeye taşınabilmektedir.

Prefabrik ev ile çelik ev arasındaki fark nedir?

Evet, en sık sorulan sorulardan biri prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir, çelik ev dünyadaki tüm geçerli yöntemlerle inşa edilebilecek sınırsız bir yapıdır. Prefabrikler ise fabrika prefabrik parçalarından yapılan lego benzeri modüler yapılardır, ancak hızlı ve uygun maliyetlidir.

Prefabrik evin kurulum ve teslim süreleri nedir?

Genelde prefabrik evlerin montajı fabrikaya gönderilen malzemeler usta için en kolay şekilde sevk edildikten sonra prefabrik evi monte edecek olan ustanın becerisine bırakılmıştır fakat montaj süresi ortalama kare prefabrike 100 metredir. ev 5 kişi ile 5 gün, boya ve şap süresi 2 kişi ile 2 gündür.

Prefabrik ev sağlığa zararlı mı?

Prefabrik ev malzemelerinin insan sağlığına hiçbir zararı yoktur, biz ev malzemelerimizde buna özellikle dikkat ediyoruz. Ürünlerimiz ayrıca sıcağa, yağmura ve kara karşı dayanıklıdır

Prefabrik evlerin ses ve ısı yalıtımı nasıldır?

Prefabrik evler ısı yalıtımı açısından betonarme evlere göre çok daha iyi yapılardır çünkü evin her bir duvarında 16 dns polistren veya 40 dns taş yünü ve çatıda 10 cm yalıtım vardır. Ses açısından betonarme yapılar ile aynı izolasyona sahiptir.

120 m2 prefabrik ev ortalama ne kadar tutar?

Genel olarak 3+1 binalarda en çok tercih edilen metrekarelerden biri olan 120 metrekare prefabrik evler 2.80cm yüksekliğinde ve ahşap desenli ortalama 317.000 TL’ye sahip prefabrik evler tabi ki teknik özelliklerine ve tasarımına göre değişkenlik göstermektedir. .

İmarlı bir araziye prefabrik ev nasıl yapılır?

İmarlı arsa demek bu arsa üzerine her türlü bina yapılabileceği anlamına geliyor, imarlı arsada prefabrik ev almak için önce mimarlık firmasına gitmeli ve orada kaç metrekare inşaat yapabileceğinizi öğrenmelisiniz. Daha sonra bizden sipariş ettiğiniz prefabrik evi seçiyorsunuz, tekrar mimarlık ofisine gidip bu evi biz yapacağız diyorsunuz, bize ruhsat dosyası hazırlayabilirsiniz, mimarlık bürosu imarlı arsanız için ruhsat dosyası hazırlıyor. elektrik, mekanik, statik ve mimari tasarımları içerir.

Prefabrik ev imarsız bir yere konulabilir mi?

Prefabrik evler imarsız arazi üzerine resmi olarak yapılamıyor, bazen belediyeler istisnai olarak buna izin veriyor.

İstediğimiz plan ve görünümde prefabrik ev yapmak mümkün mü?

Evet prefabrik ev istediğiniz planda yapılabilir ama özellikle lüks yapılarda yuvarlak kesitli prefabrik evler yerine çelik evler daha çok tercih edilmektedir. Üretilen evlerin görünümünün sınırları olduğu için evlerimizi bu sınırlar içinde tasarlıyoruz.

Bu evlerin modellerine baktığınızda kısıtlılıklarımızı net bir şekilde anlayabilirsiniz.

Prefabrik evler kaç katlı yapılabilir?

Genellikle bir veya iki katlı prefabrik ev tercih ediliyor ama bazen üç veya dört katlı özel yapı yapıyoruz ama bina katları büyüdükçe çelik prefabrik ev yerine çelik sistem kullanılıyor bu da kat arttıkça maliyetlerin artması anlamına geliyor.

Prefabrik evlerde güneş enerjisi, güneş panelleri kullanılabilir mi?

Prefabrik evlerde güneş enerjisi ve güneş panelleri kullanılmaktadır, müşterilerimiz ısınma ve elektrik ihtiyaçlarını genellikle prefabrik evin yanındaki profil ayaklardaki güneş panelleri veya çatıdaki güneş panelleri ile karşılamaktadır. Bunun için özel cihazlar var.

Prefabrik evimi kendim yeniden dekore edebilir miyim? Binayı yıkayabilir miyiz?

Evet, imal edilen evlerin bakımında, evin 3-4 yılda bir boyandığını, ardından evlerin yeniden boyanıp yeniden kaplanabileceğini belirtmiştik. Boyalarımız su bazlı olduğu için ev kirlendikçe dilediğiniz zaman rahatlıkla boyayabilirsiniz. Bu nedenle evinizi her mevsim yıkamanızı ve 3-4 yılda bir bakım için boyamanızı öneririz.

Prefabrik yapı çeşitleri nelerdir?

Prefabrik yapılar denilince akla ilk prefabrik evler gelmektedir, prefabrik evlerin dışında prefabrik ofisler, prefabrik okullar, prefabrik hastaneler, prefabrik yemekhaneler, prefabrik yatakhaneler, prefabrik mescitler, prefabrik banyolar gibi birçok çeşidi bulunmaktadır. .

Konteyner ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

Birçok ev tipi nakliye konteyneri ile yapılabilmektedir ancak konteyner ev olarak özel olarak tasarladığımız şık ve modern konteyner evimiz 35 metrekareden başlayıp 139.900 TL’den başlamaktadır. Bu ev ahşap ve kömür grisi bir yapıya sahiptir.

Çelik ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

2023 çelik ev fiyat piyasasında öncü olarak fiyatlarımızı siz değerli müşterilerimize sunmaktayız, Çelik evler sınır tanımayan yapılardır, bu yapılarda çok özel modern tasarımlar bulunmaktadır. Bu yüzden çelik evlerimizin metrekaresi 5500 liradan başlıyor.

Minik ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

Minik Evler günümüzün gözde evidir, günümüzde minik evlerin bu kadar popüler olmasının nedeni arazi üzerinde izin istemeden oturabilmeleridir. Minik evler, arazi üzerinde imar izni olmadan oturulabilen, elektrik ihtiyacını güneş panelleri ile, su ihtiyacını ruhsatlı ise depolu ve tekerlekli römorklarla kaplı yapılardır. Fiyatları 139.900 TL’den başlıyor.

Prefabrik Ev Fiyatları 2023

Prefabrik ev 2023 yılında birçok farklı avantaja sahiptir. Uzun ömürlü ve dayanıklı yapılarımız oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda 2023 yılı anahtar teslim prefabrik ev fiyat listesi belirlenirken birçok konu göz önünde bulundurulmuştur. Burada 2023 yılı imalat ev fiyatları belirlenirken ilk dikkat edilen konu binanın büyüklüğüdür. Yapının büyüklüğü fiyatı etkileyen önemli bir faktördür. Daha büyük bir ev için daha fazla malzeme harcanacağı için yüksek bir fiyat anlamına gelir.

Bunlara son dönemde dünya genelinde yaşanan ve 2023 yılında anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarını etkileyecek olan ekonomik kriz de ekleniyor. Nitekim bu bunalımdan dolayı birçok sektörde üretim maliyetleri arttı. Bu nedenle prefabrik ev fiyatları 2023 yılında artış göstermiştir. Ancak yine de aynı büyüklükteki betonarme ev fiyatlarına göre oldukça ucuzdur.

Anahtar teslim ev fiyatları, 2023’te kullanılan malzemelerin kalitesinden büyük ölçüde etkilenir. Daha büyük bir bina inşa etmek daha fazla malzeme gerektirir. Böylece konut fiyatını doğrudan etkiler. Ayrıca istediğiniz malzemenin kullanıldığından emin olabilirsiniz. Ancak bu noktada malzemenin fiyatı ekstra olarak hesaplanacaktır.

Bu evlerin en büyük avantajı yapım süresinin kısa olmasıdır. Aynı büyüklükte betonarme bir bina yapmak daha uzun sürer. İnşaat süresi, inşaat maliyetlerini doğrudan etkiler. Çünkü kullanıcı o sırada kirayı ödemekle yükümlü ise inşaat süresi uzadıkça kullanıcının bütçesi zarar görecektir. Ancak 2023 yılında bir prefabrik evde böyle bir durum söz konusu değil. Benzer şekilde, betonarme evlerin inşası daha fazla insan gücü gerektirir. İşçilik maliyetleri doğrudan konut fiyatını etkiler. Ancak prefabrik çözümlerimizin fiyatlarına işçilik dahil değildir. Bunların dışında domainin fiyatlara dahil edilmesini gerektiren birçok malzeme ve hizmet bulunmaktadır. Bu hizmetler aşağıdaki gibidir.

Muhafaza malzemelerinin indirilmesi ve montajı

Prefabrik yapı elemanları (duvar panelleri ve çelik bağlantı elemanları)

Prefabrik Bina Çatı Kaplama, Çatı Yalıtım ve Çatı Kaplama

Dış ve iç konut kapılarının montajı

Konut pencereleri ve montajı (PVC çift cam)

Dahil edilecek elektrik ve su sistemlerinin montajı

Ev Aletleri Kurulumu

Konut iç ve dış boyama işlemlerinin uygulanması

Duş teknesi, klozet, eviye ve muslukların paket halinde ev sahibine teslimi

Bu faktörlere baktığımızda evin fiyatının birçok yönden etkilendiğini ancak oldukça avantajlı ve yeterli olduğunu görüyoruz. İnşaat maliyetleri beton bir evin fiyatını etkileyebilir. Ancak 2023 yılında imal edilmiş ev fiyatlarında böyle bir durum şüphe götürmez. Çünkü fiyatlarımızda inşaat maliyeti gibi bir unsur yoktur. Aslında kullanıcının doğrudan alıcısı üretici firma Makro Prefabrik’tir.

2023 yılında imal edilen konut fiyatları yukarıda açıkladığımız unsurlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak bu evler geleneksel yapım yöntemlerine göre daha ucuzdur. Çünkü üretim süreci daha verimli ve daha hızlıdır. Söz konusu hız fabrikada yapıldığından üretim süreleri minimuma indirilmektedir. Bu da inşaat maliyetlerini düşürür ve tesisin karlılığını artırır. Bu avantaj doğrultusunda, bu evler paranın karşılığını veren yapıcı çözümler olarak değerlendirilebilir. Bu durumun temel nedeni üretim süreci ve taşınabilirlik olabilir.

Fiyatları etkileyen bir diğer konu ise bina çözümlerimizin yalıtım özelliğidir. Bu kapsamda bu evler fabrikada üretildiği için kalite kontrol standartlarına uygun olması gerekmektedir. Bu, evin yüksek kalitede olmasını ve uzun vadede daha az bakım gerektirmesini sağlar. Yalıtım malzemesi olarak EPS polistiren köpük kullanılmaktadır. Bu malzeme oldukça etkili yalıtım sunan ve tüm dünyada kullanılan bir malzemedir. Binaya ısı yalıtımının yanı sıra ses ve sıvı yalıtımı da sağlar. Bu bağlamda pencereler önem kazanmaktadır. Pencereler standart PVC pencere olarak kullanılmaktadır. Bu kapsamda pencereler çift camlı olduğundan ısının evin içine dağılmasının önüne geçilmektedir. Ayrıca tüm ürünlerimiz modüler tasarıma sahiptir. Bunun bina kullanıcısı için birçok mali faydası vardır.

Prefabrik ev nedir?
Prefabrik Ev Fiyatları Prefabrik ev, hazırlanan mimari plan dahilinde fabrika duvarları, pencere, kapı gibi bileşenlerin birleştirilmesiyle beton zemin üzerine monte edilen yapı türüdür. Prefabrik kelimesi dilimize İngilizceden geçmiş bir kelimedir. İngilizce’de “pre” anlamına gelen “pre” ve yapı anlamına gelen “fabric” kelimelerinden oluşur. Dilimizde prefabrike üretim öncesi yapıları ifade etmek için kullanılmaktadır.

İmal edilmiş ev fiyatları denilince aklımıza çeşitli büyüklüklerde evler gelmektedir. Bu evlere baktığımızda ülkemizde son dönemde popülerlik kazanan Tiny House kültürü gelmektedir. Minimalist yaşam tarzını benimseyen insanların ülkemize getirdiği Tiny House kültürüne uygun olarak insanlar minik evlerde de yaşayabilmektedir. Bunu yaşam alanını en verimli şekilde kullanarak yapar. Yurt dışında bu kültürü benimseyen insanlar ülkemizdeki binalardan daha küçük evlerde yaşıyor.

Minimalist Living, mekanın en verimli şekilde kullanılması için kompakt mobilyalar ve mimari tasarımlar geliştirmiştir. Prefabrik evler bu kültürün ülkemizdeki yansıması gibidir. Prefabrik evlerin tek katlı modelleri ve iki katlı modelleri bulunmaktadır. Deprem bölgesi ilan edilen coğrafyalarda, belediyelerin izin verdiği azami kat sayısı ikidir.

Türkiye bir deprem bölgesidir. Bu bilinçle doğal afetlere dayanıklı prefabrik evler üretiyoruz. Makro Prefabrik olarak prefabrik modelleri üretmeden önce yurt içi ve yurt dışında çeşitli Ar-Ge çalışmaları yapmaktayız. Bu çalışmalar ışığında piyasadaki üretim hataları düzeltilmiştir. Araştırma ve geliştirme çalışmalarımız günümüzde gelişmeye, tüketiciyi anlamaya ve gelişen teknolojiye uyum sağlamaya devam etmek için devam etmektedir. Projesine göre birbirine geçmeli çelik konstrüksiyonlardan üretilen prefabrik evler depreme, yangına ve aşırı şiddetli rüzgarlara dayanıklı olarak üretiliyor. Gerekli resmi izinleri aldıktan ve sizin için doğru üretilmiş evi seçtikten sonra inşaat hızla başlar.

prefabrik ev fiyatları

Değişen piyasa koşullarında artan inşaat maliyetleri, alıcıları farklı bir inşaat arayışına yöneltmiştir. Bu araştırmaların sonucunda prefabrik yapılar diğer yapılara göre daha ekonomik olmaları, portatif ve modüler olabilmeleri nedeniyle günümüzde popüler hale gelmiştir.

Şu anda anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılı sonunda 98.300 TL’den başlamaktadır. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları prefabrik ev modellerine göre değişiklik göstermektedir. Her mevsim kullanılabilen ve her iklime uygun olan bu prefabrik evler uygun fiyatları ile öne çıkmaktadır. Deprem bölgelerinde, yaylalarda veya hobi bahçesi olan kişiler tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Aynı zamanda yıldan yıla değişen piyasa koşulları prefabrik ev ve betonarme yapı fiyatları arasındaki farkı daha da açmaktadır. Betonarme yapıların yapım maliyeti her geçen gün artarken, prefabrik evlerin fiyatları da uygun seviyede kalmaktadır.

Prefabrik yapılar diğer yapılara göre zor yapım aşamalarına sahip değildir. Ayrıca betonarme yapıların yapım süreci uzadıkça farklı maliyetler ortaya çıkmaya başlar. Örneğin kiralık bir evde oturuyorsanız ve betonarme bir inşaat yaptırmak istiyorsanız, inşaat süresi uzadıkça size kira maliyeti çıkacaktır. Süre ne kadar uzun olursa, kiralama maliyeti o kadar yüksek olur. Anahtar teslim ev fiyatlarına baktığımızda, imalat evler inşaat maliyetlerinin birçok unsurunu yok etmektedir. İmalat ev fiyatlarına işçilik gideri gibi kalemler uygulanmaz. Buna ek olarak, ısı ve katı izolasyon sağlayan malzemenin kalitesi sayesinde ısıtma maliyetlerini azaltacaktır.

Prefabrik ev modelleri

Her ihtiyaca uygun olarak yapılan prefabrik evler çeşitli ebatlarda yapılmaktadır. Tek katlı modeller ve iki katlı modeller vardır. Minik Ev kültürünü benimseyen kullanıcılar için daha küçük prefabrik ev maketlerimiz var. Geniş bir aile olduğunu iddia eden kullanıcılar için büyük prefabrik ev modellerimiz de mevcuttur. Misafir sıkıntısı çekmeyen kullanıcılarımız için iki katlı ve çok odalı prefabrik ev modellerimiz mevcuttur.

Tek katlı prefabrik ev modellerimiz 40m2’den başlayıp 149m2’ye kadar büyüyebilmektedir. İki katlı prefabrik ev modellerimiz 90m2’den başlayıp 178m2’ye kadar büyüyebilmektedir. Çift katlı modellerimiz de araç garajınızda. Ayrıca bazı modellerimizde kilerde de mevcuttur.

Tüm prefabrik evlerde çok hızlı üretim olup anahtar teslim üretilmektedir. Pek çok modeli bulunan prefabrik evler projesine uygun düz bir arazi üzerine kurulur. Anahtar teslim prefabrik evler zevkinize göre 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olarak üretilmektedir.

Başka bir seçenek de özel projeksiyondur. Bu, prefabrikte belirli şeylerin olmasını isteyen kullanıcılarımız içindir. Bu kullanıcılar tasarladıkları ya da tasarladıkları projeleri getirerek ya da istedikleri ya da hayalini kurdukları projeyi bize anlatarak gerçekleşmesini isterler. Bu gibi durumlarda Makro Prefabrik kalitesi ile üretilmiş hayallerinizdeki prefabrik eve sahip olacaksınız.

Prefabrik ev almanın avantajları nelerdir?

Prefabrik evlerin en büyük avantajlarından biri de anahtar teslimi üretilmiş olmalarıdır. Bu ne anlama gelir? Makro Prefabrik, zevkinize uygun prefabrik evi belirledikten sonra projenin her aşamasında hızlı bir şekilde üretir. Prefabrik evin prefabrik evin olacağı alana taşınması, iç ve dış boyası, masraf bağlantısı gibi bazı ustalıklı işlemlerden sonra anahtar teslim prefabrik evinizde sakin bir çay içebileceksiniz.

Diğer bir avantajı ise modüle edilebilir olmasıdır. Seçilen projenin bazı kısımlarını değiştirerek olabilir veya özel bir proje ile istediğiniz prefabrike elde edebilirsiniz.

Anahtar teslim ev fiyatları da bir diğer avantajdır. 98.300 TL’den başlayan prefabrik ev fiyatları diğer yapılara göre hala çok uygun. Bunun nedeni ise hafif, dayanıklı ve temel gerektirmeyen malzemelerden üretilmiş olmasıdır.

Bir diğer artısı da malzeme kalitesi. Kaliteli malzemelerle yapılan prefabrik evde kendinizi kesinlikle güvende hissedeceksiniz. Çatı kaplama malzemesi olarak galvaniz sac kullanılmaktadır. Galvaniz hafif ve yalıtkan bir malzemedir. Sağanak yağmurda bile içeriye yağmur yağmıyor. İç ve dış duvarlar 10 cm olarak üretilmektedir. Deprem, aşırı rüzgar gibi doğal afetlere dirençli olarak üretilir.

Eldeki prefabrik evlerin fiyatları

Seçtiğiniz projenin, seçtiğiniz seçeneklerle birlikte, daha önce başlattığınız düz beton zemine inşa edildiğini ve prefabrik evinizin zevkini koyacağını söyleyen temel teslimat. Klasik üslupta inşa edilen yapıların uzun ve yorucu yapım süreçleri gibi durumlar düşünmüyoruz. Anahtar teslimi evlerin yapım süresi kısadır. Böylece inşaat süresi ile birlikte gelen kira giderleri gibi maliyet yaratan kalemleri düşünmezsiniz.

Anahtar teslimi imal edilen evlerin fiyatları, fiyata dahil olan birçok malzeme ile diğer yapılara göre oldukça uygun kalmaktadır.

Dubleks Prefabrik Ev Fiyatları 2023

Makro Prefabrik, konforlu ve ferah bir mekan isteyen kullanıcılarımız için dubleks prefabrik evler tasarlamıştır. Satın almadan önce beklentileriniz dikkate alınarak yapılan iki katlı ev fiyatları 2021 yılında kullanıcılara oldukça cazip geldi.

Dubleks prefabrik ev fiyatları 2023 yılı sonunda 200.500 TL’den başlamakta olup, yapısı dört mevsim ve yıl kullanım imkanı sunmaktadır. Odaların kat planları zemin kat ve 1. kat olmak üzere iki katlı olarak oluşturulmuş olup, odaların konumları isteklerinize göre kolaylıkla değiştirilebilir bu sayede yaşam alanınızı kullanışlı bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Fiyata dahil olan birçok seçenek, iki katlı olarak üretilen evlerin fiyatlarını uygun hale getiriyor.

Hangi prefabrik ev size uygun?

Hangi prefabrik evin size uygun olduğunu öğrenmek istiyorsanız bu fiyatlara göz atın. Doğru yerdesiniz. Çünkü Makro Prefabrik her bütçeye uygun prefabrik evler üretmektedir. Uzun süreli araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda tasarlanan prefabrik evler her türlü ihtiyaca göre üretilmektedir. Özel proje nedeniyle birçok değişiklik yapıldığı için hayalinizdeki prefabrik eve sahip olmak için geç kalmayın.

Biz geniş bir aileyiz ve misafirlerimizin vazgeçemeyeceğini düşünüyorsanız iki katlı evlerimize göz atabilirsiniz. Dubleks ev fiyatları 2023 yılı için 255.900 TL’den başlıyor. Anahtar teslim iki katlı dubleks evler ferah ve havadar bir yaşam alanı sunuyor.

Daha küçük bir prefabrik veya Tiny House istediğini söyleyen kullanıcılarımız için tek katlı prefabrik ev maketlerimiz var. Anahtar teslim prefabrik evlerin fiyatları 98.300 TL’den başlıyor. Size uygun prefabrik evi bulun, ardından fiyat teklifi alın. Anahtar teslim prefabrik evinizi biz yapıyoruz, çayınızı gönül rahatlığıyla içebileceksiniz.

Prefabrik ev fiyatları nasıl değişiyor?

Prefabrik evler diğer yapılara göre uygun fiyatlı kalıyor. Değişen pazar koşulları ile birlikte klasik ev tarzları ile prefabrik evler arasındaki fark her yıl daha da açılıyor. Üretilen ev fiyatları modele ve özel tasarım seçeneklerine göre değişmektedir. Bu anlamda üretilen evlerin fiyatları, üretilen evin projesinde yer almayan ya da opsiyonel olarak sunulan malzemelerin seçiminden farklılık göstermektedir.

Hazır anahtar teslim ev fiyatları popüler olan model baz alınarak hazırlanmaktadır. Ardından istenilen seçenekler fiyata dahil edilerek kullanıcıya sunulur. Fiyatı artıran birçok faktör var. Bu duruma örnek olarak duvar dolgularında standart olarak EPS polistiren köpük kullanılmaktadır. Bu malzeme yerine kullanılacak birçok yalıtım malzemesi vardır. Örneğin, yangına daha fazla güç gösterebilen duvarlarda kullanılacak taş yün gerekiyorsa, evin prefabrik anahtarının fiyatı artacaktır. Seçenekler, fiyatı etkileyen önemli faktörlerdir. Örneğin paket içerisinde yer alan karolara ek olarak sipariş üzerine Y marka karolar yapılmaktadır. Ama bu fiyatı biraz etkiler.

Bunların dışında pakete dahil olmayan ya da hazırlanan planlar dışındaki kişisel talepler de fiyatı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. Örneğin paket içerisinde yer alan beyaz PVC pencerelere ek olarak farklı özellikte veya ebatlarda pencere talep edilmesi halinde fiyat artabilmektedir. Bunun dışında pakette yer alan duş teknesi, klozet ve lavabo yerine daha lüks bir X markası seçerseniz maliyetler artabilir. Bu durumlar dışında anahtar teslimi prefabrik ev fiyatları, pakete dahil olan her şeyle birlikte oldukça uygundur. Buna rağmen, biraz pazar araştırması yapan herkes, seçenekler ne olursa olsun, imalat ev fiyatlarının diğer yapılara göre uygun kaldığını görecektir.

Önemli bir fiyat avantajı yaratan bir diğer unsur da hızlı üretimdir. Prefabrik evler diğer yapılara göre oldukça hızlı üretilmektedir. Üretim sürecinden kaynaklanan kiralama maliyetlerini düşürürsünüz. Bunun dışında bir diğer önemli faktör de sözleşme imzalandıktan sonra fiyatın sabitlenmesidir. Müşteri olarak sorumluluğunuz, ödeme koşullarının belirtildiği sözleşmenin imzalanması ile sona erer. Daha sonraki aşamalarda ise malzeme fiyat artışları, kur dalgalanmaları gibi tüm detaylar belirlenen fiyatı asla etkilemez.

 

Adana Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Adıyaman Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Afyonkarahisar Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Ağrı Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Aksaray Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Amasya Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Ankara Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Antalya Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Ardahan Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Artvin Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Aydın Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Balıkesir Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Bartın Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Batman Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Bayburt Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Bilecik Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Bingöl Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Bitlis Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Bolu Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Burdur Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Bursa Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Çanakkale Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Çankırı Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Çorum Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Denizli Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Diyarbakır Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Düzce Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Edirne Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Elazığ Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Erzincan Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Erzurum Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Eskişehir Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Gaziantep Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Giresun Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Gümüşhane Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Hakkâri Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Hatay Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Iğdır Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Isparta Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
İstanbul Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
İzmir Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kahramanmaraş Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Karabük Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Karaman Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kars Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kastamonu Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kayseri Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kilis Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kırıkkale Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kırklareli Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kırşehir Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kocaeli Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Konya Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Kütahya Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Malatya Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Manisa Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Mardin Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Mersin Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Muğla Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Muş Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Nevşehir Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Niğde Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Ordu Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Osmaniye Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Rize Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Sakarya Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Samsun Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Şanlıurfa Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Siirt Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Sinop Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Sivas Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Şırnak Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Tekirdağ Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Tokat Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Trabzon Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Tunceli Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Uşak Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Van Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Yalova Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Yozgat Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,
Zonguldak Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri,

Prefabrik Ev ve Villa Fiyatları – Herşey dahil Prefabrik Ev fiyatları – Prefabrik Ev Fiyatları Ne Kadar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Onlarnediyo.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin