DOLAR 34,2448 -0.1%
EURO 37,0837 0.25%
ALTIN 3.013,310,70
BITCOIN 22904720,53%
Sakarya
13°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Nebati Hazır Olun Fiyatlar Düşecek

Bakan Nebati Hazır Olun Fiyatlar Düşecek

ABONE OL
23 Mayıs 2024 18:50
Bakan Nebati Hazır Olun Fiyatlar Düşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Nebati’den gıda müjdesi
Son dakika Bakan Nebati’den besin fiyatları hakkında müj’deli haber geldi…
yurttaşların ilgiyle beklediği fiyatlar ne zaman düşecek? Problemler ne süre çözülecek? Işte Bakan Nebati’nin yaptığı açıklama

gömü ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, tahıl koridoru anlaşmasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Nebati, Türkiye’nin problemlerİ çözmek için yoğun dış ilişkiler trafiğini sürdüreceğini ifade etti. Detaylar haberimizde…
Tahıl koridoruyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden eleştiri açıklamalar meydana getiren gömü ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye’nin sorunları çözmek için dış ilişkiler trafiğine yoğun bir halde devam edeceğini kaydederek, ‘’Türkiye, bölgesel ve küresel sorunlara ilişkin çözüm üretmek amacıyla yürüttüğü yoğun dış ilişkiler trafiğine ve müzakereler devam edecektir” dedi.
Türkiye yoğun dış ilişkiler trafiğine devam edecek
Bakan Nebati, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Küresel gıda krizinin çözümüne yönelik imzalanan Tahıl Koridoru anlaşması ile tarım ürünlerindeki arzın daralması, besin tutarlarının daha da yükselmesi önlenmiş, buğday başta olmak üzere biroldukça ülkenin temel besin maddelerine erişimi sağlanarak üretim sürdürülebilir kılınmıştır. Dünyaya nefes aldıran bu anlaşmanın görüşme aşamasında, Türkiye’nin üstlendiği stratejik rol ve diplomatik başarısı fazlaca mühim olmakla birlikte küresel besin fiyatlarında bir düşüş eğiliminin başlaması da hiç şüphesiz ki ‘Recep Tayyip Erdoğan tesiri’dir. Tarihi antak kalma; önümüzdeki dönemde de Türkiye, bölgesel ve küresel sorunlara ilişkin çözüm üretmek amacıyla yürüttüğü yoğun diplomasi trafiğine ve müzakerelerine kesinlıkla devam edecektir”

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Fenomen Bey

    Askerlik Forumu

    Askerlik, hiç kuşkusuz bütün Türk erkeklerinin hayatları boyunca gururla hatırlayacağı bir dönemdir. Her erkek çocuğu yetişkinlik döneminin askerlikten sonra başladığını ve askerlik bitmeden hayata tam olarak atılamayacağını bilir. Bu sebeple gerek ebeveynler, gerekse askerlik çağına gelen her Türk genci, bu dönemi büyük bir heyecan, gurur ve övünçle tamamlar. Askerlik çağına gelmiş bulunan tüm gençlere gerekli bilgileri vermek adına kurduğumuz
    https://askerlikforumu.com/ sitesinde askerliğin başlamasından bitişine kadar geçen sürede neler yaşanır, hangi süreçlerden geçilir gibi konuları yer almaktadır.
    Sitemizde yer alan bilgiler arasında celp dönemlerinden başlayarak askerlerin sosyal hakları, sağlık durumları, askerlik kurallarına uyulmaması gibi durumlarda karşılaşacakları cezalara kadar tüm ayrıntılar yer almaktadır. Siz de askerlik çağına gelmişseniz ve bu kutsal dönemde neler yaşayacağınızı merak ediyorsanız, sitemizi ziyaret ederek farklı konular hakkında yayınlanmış bulunan makaleleri inceleyebilir, askerlik dönemi ile ilgili aklınıza takılan tüm sorunların cevaplarını bulabilirsiniz.
    Sorular

    Sorabilir, Forumda Açılan Tartışmalara Katılabilirsiniz

    Askerlik çağına gelmiş bulunan kişiler ve ailelerine yönelik olarak oluşturduğumuz forumumuza katılım sağlayarak aklınızdaki tüm soruları sorabilirsiniz. Ayrıca sizden önce sorulmuş bulunan soruların cevaplarını inceleyerek bu konular hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilir, sohbet tadında tartışmalara katılarak askerlik ile ilgili fikirlerinizi pekiştirebilirsiniz. Forum içerisinde Askerlik hakkında tüm bilgileri bulabileceğiniz gibi, dönem dönem uygulamaya konulan bedelli askerlik ile ilgili güncel bilgilere erişebilir, ödeme miktarlarıyla ilgili sorularınızın cevaplarını alabilirsiniz.
    Sitemizde yer alan tüm konular askerlik dönemi öncesi ve sırası ile ilgili olup, askerlik öncesi hazırlıklar gibi ince detayları da barındırmaktadır. Her Türk erkeğinin şerefle yerine getirerek bir ömür boyu gurur duyduğu askerlik dönemiyle ilgili tüm sorularınızın cevabını askerlikforumu.com adlı sitemizde bulabilir, forumdaki fikirlere katkı sağlayarak daha fazla kişinin doğru bilgiye erişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP