1. Haberler
  2. GENEL
  3. Emekliler Bayram Edecek.!

Emekliler Bayram Edecek.!

Emekliler Bayram Edecek.!
Emekliler Bayram Edecek.!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekliler Bayram Edecek.!

Rekabet bitmiyor! Eylül boyunca emekliler kuyruk oluşturacak: Emekli maaşı olanlara 10 bin lira veriliyor

2022 yılında emekli maaşlarına gelen Temmuz ayındaki ikinci zammın ardından bankalar da promosyon yarışına girmişti. Promosyon konusunda özel bankalar arasında rekabet kızıştı. Emekli promosyon ödemeleri için çoğu banka son tarihin 31 Ağustos olduğunu açıklamıştı ancak maaş taşıma kuyruklarından kaynaklı olarak süre yetmedi ve başvuru süresi uzatıldı. Bu noktada Eylül ayında promosyon ödemelerinin devam edeceği aktarıldı.

EMEKLİLERE 10 BİN LİRA VERİLECEK

Kamu bankaları da yapılan çağrılara kulak vermiş ve en düşük promosyon ödemelerini yapan bankalar, ödemelerde değişikliğe gideceğini duyurmuştu. Konu ile ilgili olarak emekli müşterilerini farklı bir bankaya kaptırmak istemeyen bankalar, cazip tekliflerini sunmaya devam ettiği bildirildi. Ayrıca bazı bankalar tarafından emekli yakınlarının getirilmesi durumunda promosyon ödemeleri 10 bin lirayı buluyor.

EMEKLİLER FAYDALANABİLİR

Bankalar emekli promosyon ödemeleri kampanyası kapsamında müracaat tarihlerini belirleyebilecek. Bu kampanya kapsamında her banka kendi uyuşmasını yaparak promosyon ödemesini gerçekleştirecek. Hem de emekli maaşını bir diğer bankaya taşıyan emekliler maaşlarını taşıdıkları bankadan üç sene zamanınce alma taahhüdünde bulunacağı sendromlarak bunun dışında koşulların yerine getirilmesi ile emekliler kampanyadan yararlanabileceği sendromldi.

DAHA DA YÜKSELEBİLİR

Promosyon ödemeleri tarihinin en süratli artışıni yaşarken, eksperler ödemelerin daha çok yükselebileceğini düşünürken Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu açıklamalarda bulundu ve daha da artacağını düşündüğünü vurguladı. Aydın Ağaoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Promosyon bedellerini düşük tutan birtakım bankalar emeklilerin kendilerinden gitmeye başladığınız yani maaş hesaplarını diğer bankalara kaptırdığını görünce onlar da promosyon tutarlarını çoğaltmak mecburiyetinde kaldılar. Bu emekliler yönünden eğlenceli yarışın artarak vakitceğini öngörüyoruz”

 

Emekliler Bayram Edecek.!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Onlarnediyo.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin