1. Haberler
  2. GENEL
  3. Bu büyük fırsat kaçmaz

Bu büyük fırsat kaçmaz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu büyük fırsat kaçmaz

Bu büyük fırsat kaçmaz. Yapı Kredi Bankası önemli bir fırsatla karşımıza çıktı! Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi veren banka, 300 bin TL karşılığında 3+1 doğalgazlı daire satışı yapıyor. İşte kaçırılmayacak fırsatla ilgili tüm detaylar

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindiren haber geldi! Yapılan açıklamaya göre 3+1 doğalgazlı daire, 300 bin TL karşılığında satılıyor. İlanla ilgili tüm merak edilen detayları sizler için bir araya getirdik.

Yapı Kredi Bankası A.Ş. Kaçırılmayacak fırsatta yeni bir 3+1 doğalgazlı satılık daire duyuruı yayınladı. Bankanın bir tek 300 bin TL den satışa sunmuş olduğu bu daire, 3+1 kullanım alanına sahip olup 170 metrekare büyüklüğündedir. Bankadan satılık gayrimenkul; 3 oda, salon, antre, mutfak, banyo, lavabo +WC 1 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

Yapı Kredi Bankası’ndan satılık bu ev ilçe merkezinde yer almakta olup, ana cadde üzerindedir. Yakın çevresinde Belediye binası, banka şubeleri, kültür parkı, ilkokul, otogar, yüksekokul, hastane ve cami bulunmaktadır. Ek olarak bu taşınmazın kendine ilişik araç otoparkı mevcuttur. Bulunmuş olduğu bina asansörlü olup ısınma sistemi doğalgaz ile sağlanmaktadır.

Yapı Kredi Bankası’nın satışa sunmuş olduğu bu daireyi ister 300 bin TL’den ister nakit olarak, isterlerse aynı fiyat üzerinden bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkânından faydalanarak satın alabilirler.

Bankanın çok uygun fiyata satışa çıkardığı ve alıcısını bekleyen bu ev açık teklif usulü ile satılmakta olup, derhal almak isteyenler minimum 2.500 TL fiyat artışı yaparak toplamda 302.500 bin TL sahip olma şansı yakalayabilirler.

Peki, satışa sunulan bu daire hangi ilimizde ve adres bilgileri nelerdir? Satın almak için başvurular nereye yapılacak ve başvuru süresi nedir? Satılık daire duyuruı ile ilgili diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLER
Taşınmaz, binanın 7.Normal katında, bina girişine nazaran sol ön cephede konumlu 19 numaralı meskendir. Güneybatı yönden tek cepheye haizdir. Onaylı mimari projesine bakılırsa 170 m2 brüt kullanım alanına sahip olup, 3 oda, salon, antre, mutfak, banyo, lavabo +WC 1 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

Gayrimenkulün bulunmuş olduğu ana gayrimenkul: 650.09 m2 yüz ölçümlü. 841 ada 3 parsel üzerine. Betonarme karkas yapı tarzında, tek blok olarak inşa edilmiştir. Bina projesine göre: 1 bodrum, zemin, asma kat,7 normal kat olmak üzere toplam 10 kat olarak projelendirilmiş.

Ana taşınmaza ilişkin projede: 1.Bodrum katında sığınak, kazan dairesi ve dükkana bağlı bodrum kat, zemin katta bina girişi ve 1 tane dükkan, asma katta dükkanın üst katı. 1.3.5.7. Normal katların her birinde 4 er. 2,4.6. Normal katların her birinde 2’şer adet mesken olmak üzere toplam 23 tane bağlarımsız bölüm bulunmaktadır. Bina girişi zemin kattan, güney batı cepheden ve Hastane Caddesi üzerinden sağlanmaktadır. Bina dış cephesi sıva üzeri boyalıdır. Bina dış kapısı camlı demirdir.

Ulaşım: Mülk: Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hastane Caddesi, Rengin Apartman No:69/19 posta adresinde yer almaktadır. Açık tarif olarak. Bölgenin ana arterlerinden Hastane Caddesi ile Mardin Caddesinin kesiştiği kavşaktan Hastane Caddesi yönünde ortalama 900 metre ilerledikten sonrasında sol tarafta bulunan ana taşınmazın konumlu olduğu 841 ada 3 nolu parsele ulaşılır.

Bölgede mevcut yapıların zemin katları dükkan, üst katları ise mesken olarak kullanılmaktadır. Bölgede daha ziyade orta ve üst gelirli grubuna hitap eden konut alanları bulunmaktadır. Bölge yapılaşması devam etmektedir. Bölge alt yapı hizmetleri tamamlanmış ve gelişmeye kısmen açık olan bir bölgedir. Konu taşınmaz toplu taşıma güzergahında bulunmakta olup ulaşımı kolaydır.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Hastane Caddesi, Rengin Apt. No:69/19 KIZILTEPE / MARDİN

Bu büyük fırsat kaçmaz
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Onlarnediyo.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin