1. Haberler
  2. İş Fikirleri
  3. Ücretsiz bayilik veren firmalar 2022

Ücretsiz bayilik veren firmalar 2022

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ücretsiz bir şekilde bayilik olan firmaların var olduğunu biliyor muydunuz? Birçok farklı firma bu alanda ücretsiz bir şekilde işletmecilere firmalık veriyor. Ücretsiz bayilik veren firmalar araştırması yapan kişiler çeşitli zincir firmalarıyla karşılaşabiliyor. En iyi ve şartları uygun olan firmayı seçebilmek adına genel bir araştırma yapılması oldukça önemli başlıklar arasında yer almaktadır. Her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilen bayilik usulüyle girişim kurma kimi zaman yüksek maliyetli olması sebebiyle askıya alınabilmektedir. Bu alanda ücretsiz bir şekilde bayilik sağlayan firmaların da mevcut olduğu biliniyor. Türkiye’de hali hazırda ücret talebi olmadan bayilik sağlayan birçok farklı zincir firmanın olduğunu söylemek mümkündür.

Türkiye’de aktif olarak hizmet sağlayan firmalar arasından ücretsiz bayilik sağlayan şirketleri bulmak isteyenler soluğu internet ortamında alıyor. İnternet ortamında araştırma yapan kişiler birçok farklı firma ismiyle karşılaşabilmektedir. Günümüzde en çok tercih edilen ve ücretsiz bayilik vermesiyle bilinen firmalar listesinde:

  • Oba döner
  • Dream Home Mobilya
  • Lezizhan Çiğköfte
  • Köftey’s Köfte
  • HortumMatik

Yer almaktadır.

Oba Döner bayiliği

Birçok farklı işletmeciye ücretsiz bayilik sağlamasıyla ön plana çıkan Oba Döner, bu alanda Türkiye’nin çeşitli illerinde bayilik vermektedir. Bayilik programı kapsamında belirli komisyon oranları karşılığında herhangi bir ücret talebi olmadan Oba Döner bayisi açmanız mümkün hale gelmektedir.

Dream Home Mobilya bayiliği

Mobilya alanında hizmet veren firmalardan biri olan Dream Home, bu alanda birçok farklı girişimciye ücretsiz bir şekilde bayilik vermektedir. Marka tanıtımı yapabilmek adına tüm Türkiye’de bayilik dağıtan firmanın bu alanda birçok farklı kişiye bayilik sağladığı görülüyor. Satışlarda komisyon usulü ile kazanç elde eden firma ücretsiz bir şekilde açılış yaptırmaktadır.

Lezizhan Çiğköfte bayiliği

Çiğ köfte alanında bayi arayışında olan kişilerin tercihi olan Lezizhan firması ücretsiz bir şekilde bayilik vermektedir. Bayilik ücreti almayan firma bu alanda düşük sermayeye sahip olan girişimcilere de yardımcı olmaktadır. Türkiye genelinde 120’nin üzerinde şubeye sahip olan firmanın ücretsiz bir şekilde bayilik dağıtım sürecinin devam ettiği de sitelerinden açıklanmıştır.

Köftey’s Köfte bayiliği

Köfte sektörüne girmeyi isteyen kişilere ücretsiz bayilik dağıtan Köftey’s Köfte bayiliği bu alanda ön plana çıkmaktadır. Her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih edilen şirket ücretsiz bayilik dağıtmasıyla da biliniyor. Marka tanıtımı açısından bayilik ücreti almayan firmanın tüm Türkiye’de onlarca farklı şubesi olduğu da açıklanmıştır.

HortumMatik bayiliği

HortumMatik ürün satışı yapan firma üzerinden ücretsiz bayilik almanız mümkündür. Tamamen ücretsiz olmamasına rağmen toplamda 1.500 TL’lik çeşitli masrafları karşılayarak bayilik almanız mümkündür. Bu alanda %50 kâr oranına sahip olabileceğiniz bayilik üzerinden herhangi bir ekstra komisyon ödemesi yapılmamaktadır. Türkiye’nin her bölgesinde bayilik açmayı hedefleyen şirket bu alanda çeşitli girişimcilere ücretsiz bir şekilde bayilik vermektedir.

Ücretsiz bayilik veren firmalar 2022
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Onlarnediyo.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin