1. Haberler
  2. GENEL
  3. Ucuz Araba

Ucuz Araba

Ucuz araba
Ucuz araba
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ucuz Araba

Ucuz araç sahibi olmak isteyenler için geliyor: Suziki’nin yeni aracı yakında Türkiye’de olacak! Otomobilin fiyatı görenleri şaşırttı

Türkiye’de yüksek otomobil fiyatları sebebiyle araç almak git gide zorlaşıyor. Japon devi Suziki’nin yeni modeli ise bu konuda araç sahibi olmak isteyenlere müjdeli haberi verdi. Suziki’nin yeni aracı yakında Türkiye’de olacak. İşte ayrıntılar…

Otomobil fiyatlarının döviz kurunun yüksekliği sebebiyle oldukça yüksek fiyatlara ulaşması sebebiyle Türkiye’de her geçen gün araç satın alanların sayısı azalıyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyen kişilerin ortalama olarak 400 bin TL ve üzerinde bir bedeli gözden çıkarması gerekiyor ki, bu miktar ülkede yaşayanların büyük çoğunluğunun veremeyeceği bir miktar olarak göze çarpıyor. Japon otomobil şirketi Suziki ise araç sahibi olmak isteyenlere müjdeli haberi vererek uygun fiyatlı yeni modelini duyurdu. Suziki’nin yeni aracı yakında Türkiye’de olacak.

Suziki’nin yeni aracıyla yakında Türkiye’de

Suziki’nin geçtiğimiz haftalarda Hindistan sektöründe satışına başlanan yeni modelinin yakında Türkiye’de olacağı haber edinildi.

Başlangıç civarında bilhassarle gelen vasıtada 13 inç büyüklüğünde jant seti yer oynuyacak. Suziki’nin yeni aracının ebatının Hyundai i10’dan da ufak olacağı düşünülüyor.

Suziki’nin Alto K10 adlı bu modelinde çift hava yastığı, arka park duyargaü ve eğlence ekranı gibi donanımlar yer oynuyacak.

Suziki Alto K10

Otomobilin fiyatı görenleri şaşırttı

Genelliklerine karşın son derece ekonomik bir fiyata bulunduran Suziki Alto K10 aracının 5.000 dolar başlangıç fiyatı ile satışa sunulduğu belirtildi. Aracın en pahalı versiyonu ise yalnızca 7.300 dolara satılıyor.

Suziki Alto K10’un Türkiye’deki satış fiyatının aşağı yukarı olarak 200 bin TL olacağı öngörülüyor.

 

Ucuz Araba
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Onlarnediyo.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin