1. Haberler
  2. GENEL
  3. Uygun Fiyatlı Wp Temaları %100 Mobil Uyumlu Wp Temaları En İyi Wordpress Temaları Mobil Uyumlu (Responsive)

Uygun Fiyatlı Wp Temaları %100 Mobil Uyumlu Wp Temaları En İyi Wordpress Temaları Mobil Uyumlu (Responsive)

ücretsiz wp temaları
ücretsiz wp temaları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
%100 Mobil Uyumlu Wp Temaları – Her Sektöre Göre Wp Temaları
ücretsiz wp temaları
ücretsiz wp temaları

Bir çok kullanıcı kişisel web sitesi açmak istemektedir, bunun için ilk önce hoşuna giden bir wordpress teması bulmalı, günümüzde baktığımız zaman wordpress temalarının fiyatları epey bir fazla, bu sebepten artık kullanıcılar ucuz wordpress teması aramaya başlamaktadırlar, temanın ucuz olmasından ziyade göze hoş, kullanıcıya hitap etmesi gerekmektedir, bu unsurların yanına bir de hızlı bir tema arayışına giren kullanıcılar 50 dolar 60 dolar gibi fiyatlara temalar buluyorlar. Biz sizlere ucuz wordpress temaları konusunda en iyi hizmeti sunduğumuzu iddia etmekteyiz.

Diğer temalara oranla WPZon temaları daha ucuz, sade ve kullanıcı dostudur. WordPress temalarımız da kullandığımız kod yapısı %100 SEO uyumlu olmakla birlikte hız ve responsive konusunda da sektöründe öndedir. Ucuz wordpress temalarımızda genellikle boostrap 4 alt yapısı kullanılmaktadır bu sayede mobil, tablet, masaüstü , 4K ekranlar gibi çeşitli çözünürlüğü bulunan ekranlar ile tam uyumlu çalışmaktadır. Sitemizde ki Ucuz wordpress temalarının en önemli özelliği de sınırsız lisanslı olmalarıdır, bir kere satın aldıktan sonra dilediğiniz kadar web sitesinde kullanabilirsiniz. Güncellemeler için extra ücret ödemezsiniz, bir kere satın alın ömür boyu sınırsız kullanın.

Sitemiz de satılmakta olan bir kaç ucuz wordpress teması hakkında bilgi vermek istiyoruz.

1- WordPress Film Tavsiye Teması , Film İnceleme Teması Ve Kişisel Blog Teması Olan WordPress ElitFilm Teması

Filmlerle aranız nasıl? Çevrenizde bulunan herkes sizden film tavsiyesi mi istiyor? O zaman neden bir film tavsiye sitesi kurmuyorsunuz? Sadece çevrenize değil herkese yararlı olabilirsiniz. Film tavsiyeleri için özel kodlanmış olan WordPress Film Tavsiye Teması olan ElitFilm temasını sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.  Bu tema sayesinde ister kişisel blog sayfanızı oluşturun isterseniz film tavsiyeleri verin. Her içeriğinize ayrı ayrı tasarımlar yapabilirsiniz. Bunların hepsinin yanı sıra mükemmel mobil uyumlu wordpress teması olmasıda ön plana çıkmaktadır. WordPress Film İnceleme Teması olan ElitFilm temasını hemen incelemek için tıklayın.

 

2- WordPress Kişisel Blog Teması, WordPress Teknoloji Teması ve WordPress Genel Blog Teması

Hızlı WordPress Teması arıyorsanız tam yerindesiniz demektir. Müthiş kod yapısı sayesinde site hızının farkını hissedeceksiniz. Kişisel blog kurmak istiyorsanız bir çok farklı özelliği bulunan bu WordPress Kişisel Blog Teması Blog-X’i satın almanızı tavsiye ederiz. Bir çok gelişmiş widget desteği, bir çok anasayfa düzeni ve bir çok içerik sayfası düzeni ile kendi kişisel websitenizi mükemmel hız ve seo uyumu ile oluşturabilirsiniz. WordPress kişisel blog temasını incelemek için hemen tıklayın.

3- WordPress Magazin, Oyun Teması Jet-Mag

Jet-Mag teması sizlere hız, kalite ve şıklığı sunan ve ucuz wordpress teması kategorisine giren bir temadır, boostrap 4 alt yapısı ile her cihaza uyumlu çalışmakla birlikte , 19 farklı reklam alanı bulunmaktadır. Hem mobilde hemde bilgisayarınızda farklı farklı reklamlar ekleyebilir, farklı görünümler verebilirsiniz. Ucuz WordPress temaları arasında rakiplerine göre fiyat , hız ve kullanılabilirlik açısından fark edilir derecede ucuzdur. Fiyatı sadece 60 TL’dir hemen incelemek için tıklayın.

4- WordPress Blog, Gündem Teması DarkTekno ve BeyazTekno

Darktekno ve Beyaztekno temaları klasik görünümde, sadeliği ve hızı sizlere sunan bir wordpress temasıdır. Eğer bir wordpress gündem teması, wordpress blog teması veya wordpress bitcoin teması arıyorsanız Darktekno veya Beyaztekno tam size göre, Darktekno teması ile Beyaztekno temaları arasında fark vardır bu fark ise Darktekno temasında reklam yerleşim alanları mevcut değil iken, Beyaztekno temasında reklam yerleşim alanları mevcuttur, admin paneli sayesinde dilediğiniz yere kolayca reklam yerleşimi yapabileceğinizi belirtmek isteriz. Uygun fiyatı sayesinde ucuz wordpress temaları kategorisinde sizlere en iyi hizmeti sunan bir temadır. Fiyatı sadece 40 TL’dir hemen incelemek için tıklayın.

 

5- En ucuz WordPress bilgi teması Zon-Master !

Okuyucularınıza net bilgiler vermeyi hedefliyorsanız ve sizin için yazılarınızın kategorilendirilmesi önemliyse Zon-Master temasını incelemenizi tavsiye ederiz. Zon-Master teması sayesinde Anasayfasınız da yazılarınızı çok rahat bir şekilde kategorilendirebilirsiniz. Kategorilerin üzerlerine resimler ekleyebilirisiniz. Hızlı ve SEO uyumlu kodlama ile Zon-Master teması karşınızda Hemen İncelemek İçin Tıklayın.

6- En ucuz WordPress blog teması Zon-Mag !

Kişisel blog, Oyun Blogu, Eğitim Blogu kurma fikriniz varsa aradığınız tema Zon-Mag olmalı ! , 6 farklı renk seçeneği sayesinde hiç bir kod bilginiz olmasa bile tek tıkla tema rengini değiştirebilirsiniz. Zon-Mag temasının öne çıkan özellikleri arasında kolay kullanımı dikkat çekmektedir. Diğer temalarımızda olduğu gibi şıklığı ön plana çıkartırken kullanımı kolaylaştırdık. WordPress bilgisi olmayan birisi bile 10 dakika içerisinde Zon-Mag temasını kurarak içerik girmeye başlayabilir. Zon-Mag teması diğer temalarımız gibi sınırsız lisanslıdır yani bir kere satın aldıktan sonra sınırsız sayıda sitenizde kullanabilirsiniz. Hemen İncelemek İçin Tıklayın.

WP Websites Made Easier – WP Sites Made 2022

Uygun Fiyatlı Wp Temaları %100 Mobil Uyumlu Wp Temaları En İyi Wordpress Temaları Mobil Uyumlu (Responsive)
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Onlarnediyo.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin