DOLAR 34,2908 0.09%
EURO 37,0037 -0.01%
ALTIN 3.131,380,12
BITCOIN 2277590-0,88%
Sakarya
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

18:19

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Milyonları İlgilendiren Açıklama

Milyonları İlgilendiren Açıklama

ABONE OL
23 Mayıs 2024 19:41
Milyonları İlgilendiren Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milyonları İlgilendiren Açıklama

Resmi Gazete’de de onaylandı. Erdoğan’dan büyük müjde

Milyonlarca bireyi ilgilendiren açıklama Türkiyeyi Sevinfiren Gelişme Milyonlarca bireyi ilgilendiren mühim açıklama az evvelce geldi. Neredeyse ülkenin yarısını büyük sevincçte bırakan bir ilerleme bu..Türkiye’yi havaya uçuracak güzel haber az evvelce geldi. Gerçekten haberi okuyunca sevineceksiniz

Erdoğan, Bakanı’nın açıkladığı üzere, emekliye ramazan ödemesi 1100 lira verilecek açıklaması yaptı Çalışma ve Sosyal Emniyet Bakanı Vedat Bilgin, dün yaptığı bildirimde emekliye bayramda ödenecek ikramiyede yükselişin şu an gündemde olmadığını söylemişti. Partisinin küme birleşmesi bitişinde TBMM bölgesinde gazetecilere açıklamaya yapan AKP Genel Sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan, bayramda ödenecek emekli ikramiyeleriyle ilgili olarak “Çalışma Bakanı’nın söylediği gibi, emekliye bayram ikramiyesi 1100 lira ödenecektir açıklaması yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bugüne kadar 500 bin Suriyelinin gönüllü olarak döndüğünü hatırlatarak “Bayramda gidenlere müsaade etmeme değerlendirmemiz var” duyurusuyla alakalı ise şunları söyledi: ”Süleyman Bey’in dediği doğrudur. Sığınmacıları kovan değil kucaklayan bir iktidarız. Kuzey Suriye’deki briket ev inşaatı bittikten sonra o bölümde huzurlu ve güvenilir bir bölge sağlandıktan sonra sığınmacılar esasen kendileri gönüllü olarak o bölgeye dönecektir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.