DOLAR 34,2775 -0.01%
EURO 37,0946 0.26%
ALTIN 3.007,050,49
BITCOIN 23098580,51%
Sakarya
14°

AZ BULUTLU

12:53

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Senetle borç para veren yerler Sicili Bozuk Olana Kredi

Senetle borç para veren yerler Sicili Bozuk Olana Kredi

ABONE OL
23 Mayıs 2024 19:19
Senetle borç para veren yerler Sicili Bozuk Olana Kredi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Senetle Kredi Veren Yerler, Borç Para Veren Yerler

Senetle Kredi Veren Yerler, Borç Para Veren Yerler

Enpara.com, QNB Finansbank’a bağlı olarak kurulmuş olan şubesiz bankacılık platformudur. Bu platformun şubesiz bankacılık olmasının en büyük avantajı ise masrafsız olması ve şubeye gitmek zorunda kalmadan tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebiliyor olmasıdır. Enpara.com müşterisi olarak istediğiniz zaman vadesiz hesap açabilir, kredi kartı alabilir, kredi başvurusu yapabilir ya da vadeli hesap, günlük kazandıran hesap gibi avantajlardan faydalanabilirsiniz. Enpara, şubesiz bankacılık olduğu için müşterilerinden herhangi bir masraf almaz. Kredi faiz oranları oldukça düşüktür ve vadeli mevduat ya da altın hesabı gibi mevduat hesaplarının getirisi yüksektir. Enpara sigortasız, kefilsiz, masrafsız kredi ve başvurusu hakkında detaylı bili verelim;

Enpara sigortasız, kefilsiz, masrafsız kredi nedir?

Enpara.com, Türkiye’yi şubesiz bankacılık ile tanıştırmıştır ve şu anda Türkiye’nin en çok kullanılan platformlarından biridir. Sayısız avantajı olan bu platformun en çok kullanılan ürünü ise kredileridir. Enpara şubesiz, masrafsız, kefilsiz kredi banka müşterisi olan ya da olmayan herkese sunulmaktadır. Bu kredinin genel özelliklerini aşağıdaki şekilde açıklayabiliriz;

  • Enpara masrafsız kredi, tek kuruş masraf alınmadan sunulmaktadır. Bu krediden dosya masrafı ya da tahsis ücreti almaz.
  • Bu krediyi almak için banka şubelerine gitmenize gerek kalmaz.
  • Kredi başvurularınızı internet ya da cep şube üzerinden yapabilir ve anında ihtiyaç kredisi avantajından faydalanabilirsiniz.
  • Enpara, şubesiz bankacılık olduğu için müşterilerinden masraf almaz ve kredilerini düşük faizle sunmaktadır. Piyasadaki faiz oranlarının da altında olan bu avantajdan hemen faydalanabilirsiniz.
  • İhtiyacınız olan eğitim ya da tatil gibi masraflarınızı anıdan karşılayabileceğiniz bu krediye 1.000 liradan 60.000 liraya kadar başvur yapabilirsiniz.
  • Kredi vadenizi 3 aydan 60 aya kadar belirleme imkânınız bulunur.
  • Kredinizin taksitleri eşit olarak hesaplanır. Bu sayede herhangi bir sürprizle karşılaşmazsınız.
  • Bu krediye hafta sonu ya da mesai saatlerinin dışında başvuru yapabilir ve kredinizi beklemek zorunda kalmadan, hemen hesabınıza aktarabilirsiniz.
  • Enpara masrafsız kredi kampanyasında, müşterilerden kefil ya da evrak gibi detaylar istenmez.
  • Bu kredinin faiz oranı vadeye ve tutara göre değişmekle birlikte %1,35’tir.

Enpara masrafsız kredi kampanyasının diğer banka kredilerinden farkı nedir?

Enpara, şube kullanmadığı için kira, personel gibi giderleri bulunmaz. Bu nedenle masraf etmez ve müşterilerinden de masraf istemez. Enpara masrafsız kredi kampanyasında, müşterilerden tek kuruş masraf alınmaz. Üstelik bu krediler düşük faizler ile sunulur. Ayrıca bu krediyi almak için şubeye gitmenize de gerek kalmaz.

Enpara masrafsız, kefilsiz kredi başvurusu nasıl yapılır, detayları nelerdir?

Enpara sigortasız, masrafsız, kefilsiz kredi avantajından faydalanabilmek için oturduğunuz yerden başvuru yapmanız yeterlidir. Banka müşterisi olun ya da olmayın, banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan kredinizi alabilirsiniz. Bu krediye nasıl başvuru yapabileceğinizi detaylı olarak açıklayalım;

Enpara masrafsız kredi başvurusu banka müşterisi olan kişiler tarafından nasıl yapılır?

Enpara.com müşterisiyseniz internet bankacılığını ya da cep şubeyi kullanarak kredi başvurularınızı hemen yapabilirsiniz.

İnternet bankacılığını kullanmak için;

  • https://www.qnbfinansbank.enpara.com/ adresini ziyaret etmelisiniz.
  • Bu sayfanı sağ üst kısmında yer alan “internet şube” kısmın tıklayın. Karşınıza yeni bir ekran açılacaktır.
  • Bu ekranda yer alan müşteri numarası ya da kimlik numarası ve internet şifresi bilgilerinizi girin. Şifrenizi unuttuysanız bu kısımdan alabilirsiniz. Ardından giriş yapın.
  • Cep telefonunuza gelen güvenlik kodunu da doğruladıktan sonra girişinizi gerçekleştirin.
  • Açılan ekranda üst kısmında yer alan “ürünler” bölümünden “krediler kısmına” tıklayın.
  • Karşınıza krediyle ilgili özet bilgi ekranı gelecektir. Bu ekranda yer alan “hemen başvur” kısmına tıklayın.
  • Karşınıza yeni açılan ekranda kredi vadesine göre faiz oranları listelenir. Kullanmak istediğiniz kredi vadesini ve kredi tutarını bu ekranda belirleyin ve “devam” kısmına tıklayın.
  • Yeni ekranda çalışma durumunuz, aylık geliriniz, eğitim durumunuz ve oturduğunuz evin kime ait olduğu gibi bilgiler istenir. Bu bilgileri girdikten ve altta yer alan onay kutusunu işaretledikten sonra “devam” kısmına tıklamanız gerekir.
  • Karşınıza açılan yeni ekranda ise başvuru onayı bilgileriniz yer alır. Bu ekrandaki bilgileri kontrol ettikten sora sağ alt kısımda bulunan “başvur” bölümüne tıklayabilirsiniz.
  • Başvurunuz hemen alınır ve dakikalar içinde değerlendirilir. Sistemde kayıtlı olan cep telefonunuza ve eposta adresinize, başvuru sonucuz ile ilgili bilgiler gönderilir. Onaylanan kredinizi yine internet bankacılığını kullanarak hesabınıza aktarabilirsiniz.

Mobil bankacılığı kullanmak için;

Mobil bankacılık aracılığıyla başvuru yapabilmek için Enpara mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmelisiniz. Bunun için telefonlarınızın Google Play ya da Apple Store mağazalarına girerek Enpara yazmanız ve karşınıza çıkan uygulamayı ücretsiz olarak telefonunuza indirmeniz yeterlidir.

  • Uygulamayı indirdikten sora size verilmiş olan şifre ve kimlik numaranız ya da müşteri numaranız ile uygulamaya giriş yapmalısınız.
  • Sol en üst kısımda bulunan 3 çizgili kısımdan menüye gelebilirsiniz.
  • Krediler kısmına tıklayarak “başvur” dediğinizde, almak istediğiniz kredi tutarını gireceğiniz ekran gelir. Ardından 12, 24, 36, 48 ve 60 ay için bu tutara aylık ne kadar ödeyeceğiniz hesaplanır. Buradan, istediğiniz vadeyi seçerek başvuruya devam edebilirsiniz. Vade sayısını kendiniz belirlemek için “farklı bir taksit sayısı seçimi” kısmına tıklayın.
  • Seçmiş olduğunuz vade ve tutar için kredi faiz oranı, hayat sigortası primi, yıllık maliyet oranı ve hesabınıza geçecek olan net tutar ile ilgili bilgilendirme alırsınız. Bu bilgileri kontrol ettikten sonra en altta yer alan “Başvur” kısmına tıklayarak, hemen başvurunuzu gönderebilirsiniz.
  • Krediniz hemen değerlendirmeye alınır ve sonucu cep telefonunuza gönderilir.

Banka müşterisi olmayan kişiler için enpara masrafsız kredi başvurusu;

Enpara.Com ya da Finansbank müşterisi değilseniz, https://www.qnbfinansbank.enpara.com/krediler/ihtiyac-kredisi adresine tıklayarak başvurunuzu yapmanız gerekir. Bu adresten aynı zamanda kredi hesaplama yapabilir ya da krediyle ilgili detaylı bilgi de edinebilirsiniz. Bu başvuruyu nasıl yapabileceğinizi detaylı olarak açıklayalım;

  • Yukarıdaki adrese tıkladıktan sonra karşınıza, başvuru formu ekranı açılır. Bu ekranda yer alan kimlik numarası, cep telefonu ve doğum tarihi bilgilerinizi girmeniz gerekir.
  • “Devam” kısmına tıkladığınızda iş bilgilerinizi, ev adresinizi, aylık gelirinizi ve kişisel bilgilerinizi girmeniz gereken alanların yer aldığı sayfaya ulaşırsınız.
  • İstenilen tüm bilgileri eksiksiz olarak girdikten sonra istediğiniz kredi tutarını ve vadesini de belirlemelisiniz.
  • Gerekli olan onay kutucuklarını işaretledikten sonra “gönder” kısmına tıklayarak hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.
  • Kredinizin başvurusu hemen alınır başvurunuz onaylanırsa sizin istediğiniz bir tarih ve saatte, banka temsilcileri tarafından ziyaret edilirsiniz. Gerekli olan imzalar alındıktan ve hesabınız açıldıktan sonra krediniz aynı gün hesabınıza aktarılır.

Onaylanmış olan Enpara masrafsız kredimi nasıl kullanabilirim?

Enpara şubesiz, masrafsız, sigortasız kredi başvurusu yatuktan ve başvurunuz onaylandıktan sonra kredinizi almanız oldukça kolaydır. Banka müşterisi olan kişiler başvurularını yaptıktan sonra krediler onaylandığında, internet ya da cep şubesinden yeniden giriş yaparak ekrana gelecek olan sözleşme ve ödeme planı formlarını onaylamalıdırlar. Onaylama işlemi bittikten sonra krediniz, vadesiz hesabınıza hemen aktarılır. Üstelik kefil, teminat, imza ya da masraf alınmaz.

Enpara müşterisi olmayan kişiler de web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurduktan ve başvuruları onaylandıktan sonra, kısa bir süre içinde banka temsilcileri tarafından adreslerinde ziyaret edilirler. Bu ziyaret sırasında Enpara.com müşterisi olmanız sağlanır. Aynı gün içinde cep şubesini ya da internet şubesini kullanarak gerekli onayları verdikten sonra, kredinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Enpara masrafsız kredi alma şartları nelerdir?

Enpara masrafsız krediyi alabilmek için bankanın istemiş olduğu bazı şartları taşıyor olmanız gerekir. Bunları aşağıdaki şekilde açıklayabiliriz;

  • İlk olarak aylık gelirinize bakılır. Aylık geliri olmayan, herhangi bir yerde çalışmayan ya da şirket gelirleri olmayan kişiler bu krediyi alamazlar. Aylık geliri olan ve düzenli gelir elde eden kişiler, bu krediye başvuru yapabilirler.
  • Bu krediyi alabilmek için kredi notunuz da önemlidir. Aylık geliriniz olsa bile kredi notunuzu yüksek olmaması, kredi almamanıza neden olur. Enpara, masrafsız kredi sunduğu için herkese bu krediyi vermez, bu krediden yalnızca kendi müşterileri, kredi notu yüksekse faydalanabilir. Bu reis alabilmek için kredi notunuzun en az 1500 olması istenir.
  • Aylık gelirinizin düzenli olup olmadığı, sistem tarafından e-devlet üzerinden sorgulanır. Buradaki hizmet dökümü belgeniz sayesinde, sigorta primlerinizin ödenip ödenmediği sorgulanır. Sigorta primleri son üç ayda düzenli olarak ödenen kişiler, bu krediyi alabilirler. Ancak sigorta primleri ödenmemiş olan kişilere, Enpara tarafından kredi verilmez.
  • Bu krediyi alabilmeniz için başka bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarının da aylık gelirinizle orantılı olması gerekir.

Enpara masrafsız kredi faiz oranları nasıldır?

Enpara masrafsız kredi, aynı zamanda uygun faiz oranları ile sunulmaktadır. Enpara, şubesiz bankacılık olduğu için müşterilerinden kredi masrafı almamakla birlikte kredi faiz oranlarını da piyasanın altında belirler. Pek çok banka müşterilerin kredi notuna göre kredi faiz oranı belirlemektedir. Ancak enpara masrafsız kredi faiz oranları kredi vadesine göre belirlenir. Buna göre 60 ay vadeli olarak alabileceğiniz krediler için aşağıdaki faiz oranları geçerli olacaktır;

• Kredi tutarı ne olursa olsun 12 ay vadeli alacağınız Enpara masrafsız kredi için belirlenen aylık faiz oranı %2.09’tir.
• Kredi tutarı ne olursa olsun 24 ay vadeli alacağınız Enpara masrafsız kredi için belirlenen aylık faiz oranı %2.09’tir.
• Kredi tutarı ne olursa olsun 36 ay vadeli alacağınız Enpara masrafsız kredi için belirlenen aylık faiz oranı %2.09’tir.
• Kredi tutarı ne olursa olsun 48 ay vadeli alacağınız Enpara masrafsız kredi için belirlenen aylık faiz oranı %2.09’tir.

• Kredi tutarı ne olursa olsun 60 ay vadeli alacağınız Enpara masrafsız kredi için belirlenen aylık faiz oranı %2.09’tir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.