DOLAR 34,2761 0.04%
EURO 36,9915 -0.04%
ALTIN 2.991,67-1,18
BITCOIN 2276119-1,36%
Sakarya
17°

AÇIK

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
‘Nisa Mihriban’ bebekten acı haber!

‘Nisa Mihriban’ bebekten acı haber!

ABONE OL
23 Mayıs 2024 19:45
‘Nisa Mihriban’ bebekten acı haber!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Nisa Mihriban’ bebekten acı haber!

'Nisa Mihriban' bebekten acı haber!

İstanbul Pendik’te 3 aylık bebeğini sokak ortasında bırakarak terk ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 20 yaşındaki Ebru S.’nin emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. “Bebeği biri sahiplensin diye bıraktım. Keşke devlete sığınsaydım, çok pişmanım. Zorda kaldığımdan dolayı bebeği herkesin görebileceği kamuya açık bir alanda bıraktım. Öldürme kastım yoktur tamamen zorda kaldığım için bıraktım” dediği öğrenildi. Gelen son dakika haberine göre 3 aylık bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No’lu Acil Yardım İstasyonu’nda Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz, 29 Mart Salı günü Pendik’te boş araziye bırakılmış bir bebek ihbarına gitti. Durmaz, bulduklarında aç olduğunu fark ettikleri bebeği emzirdi ve 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci adını verdi. Nisa Mihriban ismi verilen bebek, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne götürüldü. Bir süre sonra sağlık durumu kötüye giden ‘Nisa Mihriban’ bebek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Bebeğin bu sabah saatlerinde beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi.

MİNİK NİSA KURTARILAMADI

Durmaz’ın sahiplendiği ve büyüdüğünde nasıl bulunduğunu öğrenmesi için mektup yazdığı 3 aylık bebeğin sağlık durumu kötüye gitti.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bakımevine yerleştirilen Nisa bebek, rahatsızlanınca Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

Tedaviye alınan Nisa bebeğin, sabah saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

ÖZ ANNESİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Öte yandan Nisa bebeğin annesi, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanmıştı.

Bebeğini terk eden Ebru S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

NİSA’NIN BAKICISI HAKKINDA ‘İHMAL’ İDDİASI

Yaşanan acı olayın ardından polis ekipleri, Nisa bebeğin ölümüyle ilgili soruşturmaları detaylandırdı.

Minik Nisa’nın boğazına kaçan bir cisim nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi.

Bunun üzerine Çocuk Bakımevi’nde görevli bakıcı hakkında “ihmal” iddiasıyla inceleme başlatıldı. Bakıcı D.Y’nin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.