1. Haberler
  2. GENEL
  3. Ucuz toptan çorap fiyatları Toptan Çorap Fiyatları

Ucuz toptan çorap fiyatları Toptan Çorap Fiyatları

Çorap Satarak Para Kazanma: Çorap satarak nasıl para kazanılır? Ne kadar kazanılır?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toptan Satış kilo ile çorap Toptan Çorap Fiyatları ve Çorap Toptancısı

Çorap Satarak Para Kazanma: Çorap satarak nasıl para kazanılır? Ne kadar kazanılır?

Ek iş yaparak para kazanmak isteyenler ürün satışı yapmayı oldukça sık tercih ederler. Birbirinden farklı ürünlerin satışını yapmanıza imkan veren bir çok firma bulunmaktadır. Sizde bulunduğunuz bölgede ister evden isterseniz internetten ürün satışı yapabilir ve para kazanabilirsiniz. Ürün satışı yaparak para kazanmanıza imkan veren ürünlerden birisi de Çorap olarak bilinir. Çorap Satarak Para Kazanmak bir çok ev hanımı tarafından dönem dönem yapılmakta ve ek kazanç elde edilmesinde rol almaktadır. Sizde basit ve satışı kolay oyan bu ürünü evden satarak ek kazanç elde edebilirsiniz.

Çocuk Çorabı Satarak Para Kazanın

Her üründe olduğu gibi çocuk ürünleri arasında çorap satışı oldukça kolay ve getirisi yüksek bir iştir. Birbirinden farklı çorap modellerini satmanız çok zor olmayacaktır. İnsanların evinde onlarca türden çoraba sahip olduğunu bilmek bu ürünün ne kadar çok satıldığını daha iyi anlayabilirsiniz. Özellikle çocukları için birbirinden farklı ve ilginç ürünleri rahatlıkla almaktan çekinmeyen veliler bu konuda da oldukça bonkör davranmaktadır. Kız veya erkek çocukları için Çorap Satarak Para Kazanmak oldukça mantıklı bir iş olabilir. Babet çorap, normal çorap, havlu çorap veya külotlu çorap ürünlerini sizde evinizden rahatlıkla satabilirsiniz. Bu konuda ayrıca İnternet ve Sosyal ağları kullanabilir ve daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

Evde Satış Yaparak Para Kazanmak

Bayanların bir çoğu aile bütçesine katkıda bulunmak adına ek iş yapmaktadır. Binlerce ev hanımı bu konuda evden satış yaparak para kazanmak için birbirinden farklı ürünleri satmaktadır. Sizde bulunduğunuz bölge ve müşteri portföyünüze uygun olarak bir veya daha fazla ürün belirleyerek satış yapabilirsiniz. İsteyenler katalog ürünü satışı yapabileceği gibi isteyenler de sıcak satış yapabilirler. Doğru ürünü belirlemek ve doğru zamanda doğru kişilere ürün satışı yaparak sizde kısa sürede çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Bu konuda en önemli kriter sabırlı olmak ve daha fazla kişiye ulaşmak olmalıdır. Bunun ile birlikte satılacak olan ürünün uygun fiyatlı olması ile ilk defa sizin tarafınızdan satılması büyük avantaj sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

Toptan Çorap Satan Firmalar

Bebek, çocuk, bay veya bayan çoraplarını satmak isteyenlerin tek bir kitleye hitap etmesi avantaj sağlamamaktadır. Belirttiğimiz tüm yaş gruplarına uygun olan ürünleri satmak daha avantajlıdır. Kendisine çorap almak isteyen bir kişiye çocuk veya eşi içinde uygun ürün olduğunu belirtmeniz satışınızı artıracaktır. Bu neden ile bu tür ürünlerin neredeyse hepsini bulundurmanız gerekmektedir. Buda bu tür ürün imalatı yapan firmalar ile iletişime geçmenizi gerektirmektedir. Çorap Satarak Para Kazanmak isteyen birisinin bu tür firma veya imalathanelere direkt olarak ulaşması gerekir. Aracı firmalar veya aracılar sizin kazancınızı azaltacağından imalathaneden ürün almanız avantajınıza olacaktır. Bu neden ile bu tür ürün imal edenler daha fazla müşteriye ulaşmak adına bir çok ev hanımından yardım almaktadır. Ürünlerinin satışı sayesinde bayanların da para kazanmasına imkan veren firmalar ilk defa ürün alacaklara belirlenen adetin altında ürün vermemektedir. Genel itibari ile en az 250 çiftin altında ürün göndermemektedir. Sizde bu işi yapmak istiyorsanız İnternet üzerinden kısa bir araştırma yaparak toptan çorap satışı yapan yerler ile iletişim kurabilirsiniz.

Çorap Satarak Para Kazanma: Çorap satarak nasıl para kazanılır? Ne kadar kazanılır?

Çorap firmalarından alacağınız ürünleri en kolay satmanın yolu İnternet üzerinden sosyal ağları kullanmak olacaktır. Bir günde binlerce kişinin ürünlerinizi görebileceği bu sosyal ağlar sayesinde sizde kısa sürede satmak istediğiniz ürünleri satabilir ve para kazanabilirsiniz. Bu konuda ayrıca dikkat edilmesi gereken sattığınız ürünün arkasında durabilmeniz. İlk ürün alımında yapacağınız anlaşmaya göre defolu, kusurlu veya ilerleyen dönemde sorun çıkarabilecek ürünler için garanti almanız ve müşterilerinizi bu konuda mağdur etmemeniz geleceğiniz adına çok önemlidir.

Çorap Paketleme İşi

Satış işinin dışında para kazanmanıza imkan veren bir diğer iş çorap paketleme işi olarak bilinir. Birbirinden farklı çorap türlerinin ayıklanması istiflenmesi ve sonunda paketlenmesi ev hanımları tarafından sıklıkla yapılmaktadır. Sizde ek gelir elde etmek adına evde paketleme işi yapmak istiyorsanız bu işi deneyebilirsiniz.

ÇORAP SATARAK PARA KAZANMAK

Sermayeniz kısıtlı ise yapacağınız işler de kısıtlı olacaktır. Elinizdeki sermayeyi en iyi şekilde değerlendirmenin bir yolu da çorap satmaktır. Bir çift çorabın maliyeti 50 kuruş ile 1 TL arasındadır. Bu fiyat fabrikadan çıkış ve toptancıdan alış fiyatıdır. Sermayeniz doğrultusunda bir toptancı ile anlaşarak 500 çift çorap ile bu işe başlayabilirsiniz.

Eğer hiç sermayeniz yoksa toptancı ile anlaşıp çek, senet düzenleyerek anlaşmanızı yapabilir ve satış sonrası toptancıya ödemenizi yapabilirsiniz.

Satmak için alacağınız çoraplar arasında kadın, erkek, çocuk tüm gruplara hitap eden çoraplar olmalıdır. Böylece her yaşa uygun çorapları elinizde bulundurmuş olursunuz. Ürünleri tedarik edebilmek için internetten araştırmalar yaparak çorap toptancılarına ulaşabilir ve toplu olarak sipariş geçebilirsiniz.

ÇORAPLARI NEREDE SATABİLİRSİNİZ

Çorap işinde belki de en kolay kısım aldığınız ürünleri satabilmektir. Hızlıca elinizdeki çorapları satıp kara geçebilmek için yaşadığınız şehirdeki pazarlarda tezgah açabilir satış yapabilirsiniz. Halk pazarlarında genellikle alışverişe çıkan kişiler bir çorap satıcısı gördüğünde mutlaka bir kaç çift çorap alıyordur. Siz de bu tarz bir satış yoluna gidebilir, kampanyalar ile “2 çift çorap X TL” “3 çift çorap Y TL” gibi kombinasyonlar ile satış yapabilirsiniz.

Çorapları satmanın bir diğer yolu da aracınız var ise, aracın bagajına yükleyip civar köylerde satış yapmaktır. Fazla nüfusun olmadığı bu köylerde köylü halk sizden alışveriş yapacak ve çorap satın alacaktır.

İşe başlarken harcadığınız sermayeyi bu şekilde çıkartabilir, sermayenizi ikiye katlayabilirsiniz. Çorap satışında kar marjları %200’e kadar çıkmaktadır. Hızlı ve sıcak para kazandırır.

Ucuz toptan çorap fiyatları Toptan Çorap Fiyatları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Onlarnediyo.Com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin