DOLAR 34,2761 0.04%
EURO 36,9915 -0.04%
ALTIN 2.991,67-1,18
BITCOIN 2276119-1,36%
Sakarya
17°

AÇIK

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
En çok indirilen mobil uygulamalar

En çok indirilen mobil uygulamalar

ABONE OL
8 Eylül 2022 16:02
En çok indirilen mobil uygulamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl olduğu benzer biçimde bu yılda en oldukca kullanılan mobil uygulamalar belli oldu. Google yıl sonu geleneklerine kalmış olduğu yerden devam ederek Google Play Store’daki en iyi Android oyunları ve uygulamaları açıklarken, Apple ise kendi bünyesindeki en iyi uygulamaları seçti. Bu açıklamalarda yer alan uygulamaları sizler için bir araya getirdik. İşte 2022 yılındaki en iyi mobil uygulamalar.

Tiktok

En popüler mobil uygulamalar içinde yer alan Tiktok, video oluşturma ve paylaşmanın yanı sıra canlı gösterim imkanı sağlayan bir toplumsal medya uygulamasıdır. Kullanıcılarına müzikal, dans, güldürü, oyunculuk, dudak senkronizasyonu ve öteki türlerde kısa videolar üretmesine imkan sağlayan uygulama, 150 ülkede 1 milyar kullanıcı barajını aşmıştır. Günümüzde nerede ise hepimiz TikTok kullanmaktadır.

League of Legends: Wild Rift

Dünyada en oldukça oynanan oyunlardan biri olan League of Legends’ın yapımcısı Riot Games’in mobil oyunu League of Legends: Wild Rift, bu yıl en oldukca oynanan mobil oyun olmuştur. En iyi mobil oyunlar içinde bulunan League of Legends: Wild Rift, PC oyunu olan League of Legends’ın mobil versiyonudur.

Bumble

Bumble, Tinder’a benzeyen bir buluşma uygulamasıdır. Yerel bölgenizdeki olası eşleşmeleri keşfetmenize ve bunlarla rabıta kurmanıza imkan tanır. Uygulamanın mantığı tıpkı Tinder’daki gibidir. Beğendiğiniz eşleşmeyi sağa kaydırıp onun da sizi beğenip beğenmediğini bekleyebilirsiniz veya sola kaydırıp yeni eşleşmelere bakabilirsiniz.

Clips

Apple tarafınca geliştirilen Clips, fotoğraflarınızı ve videolarınızı sosyal medyada paylaşmadan ilkin istediğiniz şekilde düzenlemenize olanak tanıyor. En iyi iOS uygulamaları içinde yer edinen Clips’te birbirinden farklı efektler ve filtreler bulunuyor.

İnstagram

En iyi mobil uygulamalar içinde bulunan Instagram, sosyal medyada parasız fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır. Uygulama, kullanıcıların medya yüklemesine izin verir. Bu medyalar filtreler, hashtag’ler ve coğrafi etiketleme ile düzenlenebilmektedir. 2018 yılında 1 milyar kullanıcı barajını aşan Instagram, günümüzün en popüler mobil uygulamalarından biridir.

Star walk

En iyi iPhone uygulamaları arasında yer edinen Star Walk, en güzel mobil star seyretme uygulamasıdır. Her hareketinizi reel zamanlı olarak takip eden ve kapsamlı bilgilerle 200.000’den fazla gök cismini keşfetmenize müsaade eden, gece gökyüzüne ilişkin interaktif bir rehberdir.

Whatsapp

En iyi mobil uygulamalar içinde yer edinen WhatsApp, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Kullanıcıların birbirlerine bildiri atmalarına, aramalarına, video ve resim göndermelerine müsaade eden tatbik, 1 milyar kullanıcı barajını aşmıştır.

Peanut

2 milyondan fazla kullanıcısı olan Peanut, hanımlara hitap eden bir uygulamadır. Uygulama içinde anneler, gebe veya menopoz olan kadınlar, herhangi bir mevzu ile alakalı birbirlerine sorular sorup yardımcı oluyorlar.

Facebook

En oldukça kullanılan uygulamalar arasında olan Facebook, arkadaşlarınızla haberleşebileceğiniz, fotoğraf, öykü ve video paylaşımı yapabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır. Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen platform Türkiye’de de aktif olarak kullanılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.